Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας στον Διεθνή Αγώνα «Ελευθέρια»

Με βουτιά στα βαθιά νερά της Πρακτικής Σκοποβολής ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τους αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας. Μολονότι η προετοιμασία βρίσκεται στο ξεκίνημα, αποφασίστηκε η συμμετοχή τεσσάρων αθλητών της Λέσχης στον διεθνή αγώνα «Ελευθέρια» στις 21/02/2016 στα Ιωάννινα με διοργανωτή τον Budo.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 100 περίπου αθλητών και με συμμετοχές από ξένες χώρες όπως Ρωσία, Ουγγαρία, Σερβία και Ισπανία. Σημαντική ήταν η παρουσία του παγκόσμιου επιπέδου σκοπευτή Eduardo De Cobos (SPA), ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία Standard και η αντίστοιχη του πρωταθλητή Ελλάδος Σκλάβη Αλέξανδρου, ο οποίος νίκησε στην κατηγορία Production.
Η ΣΑΛΦ συμμετείχε στην κατηγορία Production με τους παρακάτω αθλητές:
Μούτσιος Σταύρος 14ος, Κατσούτας Κων/νος 16ος, Τικόπουλος Κων/νος 25ος, Ρόζας Κων/νος 26ος σε 41 αθλητές της κατηγορίας. Ο εκπαιδευτής της Λέσχης Μούλελης Ηλίας (ΜΛΠΣ) κατέλαβε την 5η θέση του αγώνα και αναδείχθηκε 2ος Έλληνας αθλητής.
Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Σταύρος Στάιος, ο οποίος εκτός από την έμπρακτη στήριξή του προς τους αθλητές σε προπόνηση και αγώνες, έκανε τις απαραίτητες επαφές σε διοικητικό επίπεδο ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΣΚΟΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2016.

Το Δ.Σ.

http://salflorinas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.