Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Αποτελέσματα για την προκήρυξη 3Κ/2015 της ΔΕΗ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3κ/2015 (ΦΕΚ 4/3-6-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τετρακοσίων πενήντα (450) θέσεων προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.E.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε (ΔΕΗ Α.Ε.).

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου έως και την πάροδο της 4ης Μαρτίου 2016, ημέρας Παρασκευής.

Επισημαίνεται ότι προκειμένου να καταρτισθεί ο οριστικός πίνακας προσληπτέων του κλάδου ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων (Τ4/Θ), μετά την εξέταση των ενστάσεων που τυχόν υποβληθούν, θα πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη από την Προκήρυξη ειδική πρακτική δοκιμασία, η διενέργεια της οποίας θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους με σχετική ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.