Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Η ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στο βαλκανικό κύπελλο στην Κροατία

Η ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας, αναχώρησε για να συμμετέχει στο Βαλκανικό Κύπελλο Νέων (U20) που θα διεξαχθεί στην Ravna Gora της Κροατίας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Φεβρουαρίου στην πίστα δρόμων αντοχής Javorova kosa, της Ravna Gora. Έχουν αθλοθετηθεί δύο αγωνίσματα ελεύθερης τεχνικής 5 και 10 χιλιομέτρων για τις Νεάνιδες (U20) και αντίστοιχα 10 και 15 χιλιομέτρων για τους Νέους (U20).

Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Στανίδου Ελευθερία, Γεώργιος Τσούλης και Νικόλαος Κουσουρέτας. Τους αθλητές συνοδεύουν ο προπονητής τους Τσούλης Στυλιανός και ο αρχηγός αποστολής Κουσουρέτας Παναγιώτης.

Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά με ελάχιστη χιόνωση, η συμμετοχή στο Βαλκανικό κύπελλο είναι πάνω από όλα μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας δρόμων αντοχής καλή επιτυχία και πολύ καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μετά τους αγώνες στο site της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.