Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο δήμος Αμυνταίου θέτει σε διαβούλευση το Τοπικό Δημοτικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων

Ο Δήμος Αμυνταίου θέτει σε διαβούλευση το Τοπικό Δημοτικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων, το οποίο συντάχθηκε σε συνεργασία με την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. A.E.
Το κείμενο για το Τοπικό Δημοτικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων (Τ.Δ.Σ.Δ.Α.) του Δήμου Αμυνταίου συντάχθηκε σύμφωνα με τις βασικές κατευθύνσεις του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων (Ε.Σ.Δ.Α.) και προωθεί την αποκεντρωμένη διαχείριση, δίνοντας έμφαση στη διαλογή στην πηγή.
Σημειώνεται ότι το Τ.Δ.Σ.Δ.Α. είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων (Π.Σ.Δ.Α.), βάση του Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων ο οποίος συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4042/2012.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν απόψεις, προτάσεις ή επισημάνσεις, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως την Παρασκευή 26-2-2016 στην διεύθυνση: texniko@amyntaio.gr, ώστε να ληφθούν υπόψη στην τελική εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο.
Το κείμενο του Τοπικού Δημοτικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων (Τ.Δ.Σ.Δ.Α.) Δήμου Αμυνταίου είναι διαθέσιμο για λήψη στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμυνταίου www.amyntaio.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.