Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας και Γενική Συνέλευση του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Φλώρινας

Όλα τα μέλη και οι φίλοι του Μ.Ο.Φ συναντήθηκαν στην ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα οργανωτικά με σκοπό το 2016 η περιοχή της Φλώρινας να γίνει το επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με δύο διοργανώσεις σημαντικών αγώνων Enduro μοτοσυκλέτας. Συγκεκριμένα ενός δεύτερου εαρινού φιλικού αγώνα Enduro, όπως έγινε πέρσι το φθινόπωρο και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά και η διοργάνωση Πανελλήνιου αγώνα Enduro μοτοσυκλέτας.
Απώτερος στόχος του ΜΟΦ η διοργάνωση Παγκόσμιου Πρωταθλήματος αγώνων Enduro στη Φλώρινα τα προσεχή έτη . Αξιοσημείωτη και η διοργάνωση Ημέρας Μοτοσυκλέτας, η οποία θα γίνει με σκοπό την προβολή του έργου του ΜΟΦ - την επαφή του κόσμου με τις μοτοσυκλέτες - στο νέο πάρκο Φλώρινας παράλληλα με τις αθλητικές - εκδρομικές εξορμήσεις και άλλες δραστηριότητες του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από τον Λάζο τον βουνίσιο εδώ.

Πηγή: Βουνίσιος Ακτιβιστής

3 σχόλια:

  1. Αναρωτηθηκατε ποτε γιατι ειστε μονο τοσοι ενω υπαρχουν τριπλασιες μοτοσυκλετες στην πολη? Οι παλιοι τα ξερουν και ο νωων νωειτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε πολλές φωτογραφίες από τον Λάζο τον βουνίσιο στην διεύθυνση

    http://vounisios.pblogs.gr/2016/01/photoreportage-h-koph-ths-ethsias-basilopitas-apo-ton-m-o-flwrin.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.