Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση για τις εκλογές του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Ν. Φλώρινας

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στο Σωματείο Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν Φλώρινας με την Ταξική Ενότητα που ήταν και η μοναδική παράταξη που συμμετείχε, να αυξάνει εκ νέου τις δυνάμεις της. Διπλασίασε τους αντιπροσώπους για το εργατικό κέντρο (4 από 2) και για την ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων (2 από 1).

Στέλνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό στους δεκάδες εργαζόμενους που ήρθαν και στήριξαν τις δυνάμεις μας. Μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που συνεχίζεται η κρίση και η επίθεση του κεφαλαίου γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερη, η συμμετοχή στις εκλογές και η συσπείρωση των εργαζόμενων με τις ταξικές δυνάμεις, αποτελεί πολύ σημαντική παρακαταθήκη για τους αγώνες που έρχονται. Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά, στις αποφάσεις και τις δράσεις απέναντι στα μέτρα του τρίτου μνημονίου που προωθεί η συγκυβέρνηση μαζί με την ΕΕ. Μπροστά μας βρίσκεται η μεγάλη μάχη απέναντι στην διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, με αποφάσεις για νέα (48ωρη ) απεργία και κλιμάκωση του αγώνα σε περίπτωση που η κυβέρνηση καταθέσει το νομοσχέδιο στη βουλή.

Απέναντι στην επίθεση του κεφαλαίου, την εξουσία των μονοπωλίων μόνο η εργατική τάξη σε συμμαχία με τους μικρούς και μεσαίους αγρότες , τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς εμπόρους μπορεί να απαντήσει, οργανώνοντας την αντεπίθεση για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ταξική Ενότητα Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Φλώρινας – Μέλος ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.