Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Εκλογές στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών Δυτικής Μακεδονίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας καλεί τα μέλη του σε τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:00 στο “Κοβεντάρειο”.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης:
• Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. έτους 2015.
• Οικονομικός απολογισμός έτους 2015.
• Έκθεση ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής.
• Προϋπολογισμός έτους 2016.
• Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
• Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Σημειώνεται ότι η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει από τις 13.00 έως τις 18.00. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν για να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου στο ανωτέρω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.
Δικαίωμα να εκλεγούν στο Δ.Σ. και στην Ελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα μέλη που είναι ταμειακά τακτοποιημένα μέχρι και το έτος 2015. Υποβολή υποψηφιοτήτων για τη διεκδίκηση εκλογής στα όργανα του ΚΕ.Π.ΚΑ. μπορεί να υποβληθεί μέχρι και πέντε πλήρεις ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση.

Πληρωμή καθυστερούμενων εισφορών μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα των εκλογών, προ της ψηφοφορίας, πλην των υποψηφίων που θα πρέπει να είναι ταμειακά τακτοποιημένοι κατά την ημέρα της υποβολής της υποψηφιότητας τους.

Η συμμετοχή όλων των μελών θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του ΚΕ.Π.ΚΑ., στην ενίσχυση του καταναλωτικού κινήματος, στην προστασία των καταναλωτών της περιοχής μας και γενικότερα για το καλό όλων μας.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει τέτοιος σύλλογος;;;;;;;;; Γιατί δεν ενημερώσατε τον κόσμο έγκαιρα;;;; Όσο για το Δυτ. Μακεδονίας μου προκαλεί γέλιο.. Δυτ. Σουρδίας να λέγατε καλύτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.