Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Το αναλυτικό πρόγραμμα για το Καρναβάλι Ξινού Νερού

Φέτος η καρδιά της αποκριάς χτυπάει στο Ξινό Νερό από τις 10 έως τις 14 Μαρτίου!
Θα το κάψουμε, μικροί - μεγάλοι!!!

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα αποκριάτικο party για τους μικρούς μας φίλους και ένα ξέφρενο ZUMBA PARTY, αμέσως μετά διασκεδάζουμε όλοι μαζί παρέα με παραδοσιακή ορχήστρα!

Παρασκευή 11 Μαρτίου χορός μασκαράδων με παραδοσιακή ορχήστρα στην κεντρική πλατεία του χωρίου!

Σάββατο 12 Μαρτίου ο ένας και μοναδικός Γιάννης Φλωρινιώτης LIVE σε μια φιλική συμμετοχή ανεβάζει τη διασκέδαση στα ύψη... κέφι... ζωντάνια και χαμόγελα!!! Και η διασκέδαση δεν σταματάει, χορεύουμε όλοι μαζί κάτω από τους ήχους παραδοσιακής Ορχήστρας, με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Κυριακή 13 Μαρτίου η Αποκριά κορυφώνεται στις 3 το μεσημέρι με την έναρξη της παρέλασης από τη σχολή BOLERO του Χρήστου Ματθαίου, Πτολεμαΐδα... Στη συνέχεια παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων και πολλές-πολλές εκπλήξεις για όλους!

Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου γιορτάζουμε τα κούλουμα με το πέταγμα του χαρταετού στην τοποθεσία Πεύκα, με χορό υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας και την παραδοσιακή φασολάδα και τα νηστίσιμα εδέσματα που θα προσφέρει ο σύλλογος μας δωρεάν σε όλους!

Καρναβάλι Ξινού Νερού, 10- 14 Μαρτίου!

Και φέτος η καρδιά της αποκριάς χτυπάει στο Ξινό Νερό!

Διοργάνωση: Π.Ε.Σ Ξινού Νερού
Συνδιοργανωτές: ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΜΙΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.