Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Νέες διακρίσεις για την Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών «Ο Αμύντας»

Ικανοποιημένη επέστρεψε η Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών «Ο Αμύντας» από το 3ο Κύπελλο Καράτε εγχρώμων και μαύρων ζωνών «Αντωνία Τσαμουρίδου» που πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ Μακροχωρίου Ημαθίας στο οποίο έλαβαν μέρος 474 αθλητές από 29 Συλλόγους από όλη την Ελλάδα.
Τη διοργάνωση επωμίστηκαν Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, η Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδος και ο Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε, υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη της αθλήτριας του καράτε Αντωνίας Τσαμουρίδου.
Η Ακαδημία Καράτε του Αμυνταίου, λόγω των αποκλεισμών των δρόμων από τις κινητοποιήσεις των αγροτών, έλαβε μέρος μόνο με δύο αθλητές, υπό τις οδηγίες του προπονητή Σάββα Στεφανίδη, πετυχαίνοντας αντίστοιχες διακρίσεις.

Συγκεκριμένα:

1. Στεφανίδου Χρυσούλα - 1η θέση kumite
Στεφανίδου Χρυσούλα - 3η θέση Kata

2. Στεφανίδης Πέτρος - 3η θέση kumite

Ο προπονητής της Ακαδημίας, Σάββας Στεφανίδης, δήλωσε: «Συγχαίρω τους αθλητές μου τόσο για τις διακρίσεις που σημείωσαν, όσο και για το ήθος που επέδειξαν σε μια ακόμα διοργάνωση. Δυστυχώς συμμετείχαμε στη διοργάνωση με μόλις δύο αθλητές, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στα οδικά δίκτυα. Η Ακαδημία μας θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, μέσα από την οποία θα αναδείξουμε τις επόμενους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες των κατηγοριών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.