Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

37 θέσεις εργασίας στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς η πρόσληψη 37 ατόμων επιστηµονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου για το έργο «Εργασίες Αρχαιολογίας στα ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑ∆ΑΣ Α.Ε». για το χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών με δυνατότητα παράτασης, στις παρακάτω ειδικότητες:

ΠΕ Αρχαιολόγων: Πέντε (5) θέσεις

Τ.Ε. Μηχανικών: Μια (1) θέση

Τ.Ε. Συντηρητών Αρχαιοτήτωνκαι έργων τέχνης (Κατεύθυνση Α) και ελλείψει αυτών ∆.Ε. Τεχνικών Συντήρησης Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης: Μία (1) θέση

ΥΕ Ειδικευµένων Εργατών: Τριάντα (30) θέσεις

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής
Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας, Σιδηροδροµικού Σταθµού 8, Φλώρινα ΤΚ 53100, Υπόψη κ. Λ. Γκέλου (τηλ. επικοινωνίας: 23850-28206), εντός προθεσµίας πέντε (5) εργασίµων ηµερών, που αρχίζει από την εποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://www.diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 23-02-2016 έως 29-02-2016 και από 8:00 π.µ. έως 14:00 µ.µ.).
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.