Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ολομέτωπη επίθεση Αντωνιάδη στον πρόεδρο της ΔΕΗ (video)

«Ο κ. Παναγιωτάκης είναι μία από τις χειρότερες επιλογές των τελευταίων διευθυνόντων συμβούλων της ΔΕΗ» ανέφερε χθες ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, σε συνέντευξη Τύπου.
Ο κ. Αντωνιάδης έκανε ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο της ΔΕΗ με αφορμή δηλώσεις του για το μέλλον της περιοχής, τη μικρή ΔΕΗ και τη μηδενική διάθεσή του για διάλογο με την τοπική κοινωνία.
Χαρακτηριστικά τόνισε πως «η περιοχή δε μπορεί να δεχθεί ένα νέο ηγεμόνα… Αν τολμήσει να προχωρήσει και να υλοποιήσει τις αποφάσεις του χωρίς τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας, εδώ θα γίνει Κερατέα. Και εδώ δεν είναι Αθήνα για να μπορούν να φέρουν τις διμοιρίες των ΜΑΤ για να μας σταματήσουν. Και σας δηλώνω ότι θα είμαι πρώτος σε αυτές τις κινητοποιήσεις».
Ο βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε συνολικά στα ενεργειακά θέματα, αλλά και στην πολιτική επικαιρότητα.


3 σχόλια:

  1. Ενώ η δική του επιλογή για βουλευτή ήταν η καλύτερη...Ανύπαρκτος, και επικίνδυνος. Δεν διστάζει να παρεμβαίνει ακόμα και στα εσωτερικά των σχολείων κάνοντας υποδείξεις για το ποιός θα εκλεγεί διευθυντής της σχολικής μονάδας, προτρέποντας φυσικά του εκπαιδευτικούς να ψηφίσουν δικούς του ψηφοφόρους. Εδώ ο κόσμος καίγεται και η π...... χτενίζεται το έπαθε ο συγκεκριμένος βουλευτής. Η χώρα βουλιάζει και αυτός κάνει προεκλογικό αγώνα υπέρ συγκεκριμένων ψηφοφόρων του. Ντροπή του γιατί είναι και εκπαιδευτικός. Αλλά θα μου πείτε μπήκε ποτέ σε τάξη για να ξέρει πως μια λάθος επιλογή μπορεί να καταστρέψει ένα σχολείο; Ντροπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Αλλά θα μου πείτε μπήκε ποτέ σε τάξη για να ξέρει»

    Ένας τόσο σπουδαίος παιδαγωγός δε μπαίνει σε τάξη. Ξύπνα Φλωρινιώτη ψηφοφόρε !!! Ξύπνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο , πές τα χρισόστομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.