Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Μαθήματα πρώτων βοηθειών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν μαθήματα Πρώτων Βοηθειών, στα πλαίσια λειτουργίας του Εργαστηρίου «Πρώτες Βοήθειες» που διοργάνωσε το σχολείο με υπεύθυνη την καθηγήτρια του σχολείου κ. Χριστίδου Κων/να.
Η Προϊσταμένη του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας κ. Ειρήνη Γρατσία, μέσα από 7 τακτικές συναντήσεις 3 ωρών, παρείχε σε ομάδα εκπαιδευομένων του σχολείου ενημέρωση για τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος, για τις βασικές αρχές των πρώτων βοηθειών και, κυρίως, για τη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν με ασφάλεια σε έκτακτα περιστατικά. Παράλληλα οι εκπαιδευόμενοι εξασκήθηκαν με βιωματικό τρόπο, για να μπορούν να ανταποκριθούν σε διάφορες περιπτώσεις που τυχόν χρειαστεί να παράσχουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας (αντιμετώπιση ατυχημάτων, περίδεση τραυμάτων, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κ.λ.π.)
Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου ευχαριστούν θερμά την κ. Ειρήνη Γρατσία για την εθελοντική προσφορά της στο σχολείο και για τις πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες που αποκόμισαν και της εύχονται καλή συνέχεια στο έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.