Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Φινάλε με ήττα για τον Αριστέα Φιλώτα… Τέλος ο Ιωάννου

Με ήττα συνοδεύτηκε η τελευταία αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ, για τη γυναικεία ομάδα του Αριστέα Φιλώτα. Οι παίκτριες του Θοδωρή Ιωάννου γνώρισα την ήττα στα Γρεβενά από την ομώνυμη ομάδα με 3-0 σετ (25-11, 25-17, 25-14).
Οι γηπεδούχες, σαφώς καλύτερα προετοιμασμένες, καθώς θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία μέσα από τη διαδικασία των playoff, κατάφεραν να καθαρίσουν και τα 3 σετ χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση.

Σετ (25-11, 25-17, 25-14)

Αριστέας Φιλώτα (Θ. Ιωάννου – Π. Μορφίδης): Αβραμίδου Θεοδώρα, Δεληδιαμαντή Βασιλική (L), Κατσουπάκη Μαγδαληνή, Μελίσσα Κατερίνα, Μπηλιώνη Ευαγγελία, Νόπη Κούση, Ρίζου Σοφία, Τόρτοκα Σωτηρία, Τόρτοκα Σμαρώ.

Νίκη Θρίλερ για τις Παγκορασίδες
Νωρίτερα το τμήμα Παγκορασίδων του Αριστέα αγωνίστηκε στην Πτολεμαΐδα με αντίπαλο τον τοπικό Αρίωνα για την 15η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος και κατάφερε μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι να κερδίσει με 3-2 σετ.
Αριστέας Φιλώτα (Θ. Ιωάννου – Π. Μορφίδης): Γετίμη Μαρία, Γιορετζίδου Νικολέτα, Γιώβη Μαρία, Δεληδιαμαντή Βασιλική, Δημητρίου Δήμητρα, Θεολογίδου Άννα, Καπετανάκη Αναστασία, Κατσουπάκη Ελένη, Κατσουπάκη Μαγδαληνή, Μουλτσιά Πετρούλα, Μπαρτζώκα Χρύσα, Μπάλι Φρατζέσκα, Χαραλαμπίδου Φωτεινή, Χασάλα Σάρα, Χατζή Μαρία.

Τέλος ο Θοδωρής Ιωάννου απο τον Αριστέα
Έπειτα από την λήξη του πρωταθλήματος Γυναικών, ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας του συλλόγου με τον προπονητή Ιωάννου Θεόδωρο, τον οποίο ο σύλλογος ευχαρίστησε για την προσφορά του στο σύλλογο και του ευχήθηκε ότι καλύτερο προσωπικά και οικογενειακά.
Πλέον στα τμήματα Παγκορασίδων και Γυναικών αναλαμβάνουν καθήκοντα προπονητή η Κούση Νόπη, ανερχόμενη από τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου και η Ευαγγελία Μπηλιώνη, η οποία έχει πολύχρονη παρουσία στον χώρο του βόλεϊ και αγωνιστικές εμπειρίες από πρωταθλήματα όλων των εθνικών κατηγοριών (Α1, Α2, Β’ Εθνική), μιας και για πολλά χρόνια αγωνίστηκε σε συλλόγους όπως ο Γ.Σ. Κοζάνης, ο Γ.Σ. Γρεβενών, ο Α.Σ. Πήγασος Κοζάνης και η Φοιτητική Εστία Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.