Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Με επική νίκη στην 3η θέση στη βόρεια Ελλάδα η αντρική ομάδα των Σαρισών

Το Σαββατοκύριακο 20-21/2/2016 η αντρική ομάδα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου πήρε μέρος στους αγώνες προμπαράζ Β.Ελλάδος για την πρόκριση 2 ομάδων στα τελικά μπαράζ για την άνοδο στην Α2 που θα γίνουν στην Αθήνα.
Στο τουρνουά αυτό αγωνίστηκαν έξι ομάδες, πρωταθλήτριες στα κατά τόπους πρωταθλήματο Β΄ Εθνικής της Τ.Ε. Βορείου Ελλάδας: «Νέμεσις» Ευόσμου και «Εχέδωρος» Σίνδου από τη Θεσσαλονίκη, «Εθνικός» Αλεξανδρούπολης από τη Θράκη, Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας από την Αν. Μακεδονία, «Απόλλων» Βόλου από τη Θεσσαλία και «Σάρισες» Φλώρινας από τη Δ. Μακεδονία-Ήπειρο.
Οι ομάδες χωρίστηκαν σε 2 ομίλους των τριών με τις ΣΑΡΙΣΕΣ να τοποθετούνται στον 2ο όμιλο μαζί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Εχέδωρο Σίνδου. Η ομάδα της Φλώρινας, ως η πιο αδύνατη θεωρητικά τοποθετήθηκε στον πιο δύσκολο όμιλο καθώς οι δύο αντίπαλοι κατέβηκαν στους αγώνες ως διεκδικητές της πρόκρισης. Πράγματι, στον 1ο αγώνα με τον Εθνικό επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά και οι ΣΑΡΙΣΕΣ ηττήθηκαν 4-0. Στο παιχνίδι, όμως με τον Εχέδωρο η ομάδα της Φλώρινας απέδειξε ότι διαθέτει χαρακτήρα και πείσμα. Ανατρέποντας όλες τις προβλέψεις έκανε την έκπληξη και σε ένα ματς θρίλερ πήρε τη νίκη με 4-3. Έτσι, βρέθηκε στην 3η θέση, μαζί με την νεανική ομάδα της Καβάλας που επικράτησε εύκολα του Βόλου με 4-0. Τις 2 πρώτες θέσεις κατέκτησαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η Νέμεσις Ευόσμου.
Αξίζει να σταθούμε στην ιστορική νίκη της ομάδας μας επί του Εχέδωρου, γιατί είναι η μεγαλύτερη που έχουν σημειώσει ως τώρα οι ΣΑΡΙΣΕΣ. Το παιχνίδι κράτησε πάνω από δύο ώρες και είχε πολλές ανατροπές. Στην αρχή προηγήθηκε η ομάδα μας με τον Predoaica (1-0), στη συνέχεια ηττήθηκαν οι Σουμάσης και Αραβιάδης (1-2), ισσοφαρίσαμε με νίκη στο διπλό Predoaica/Αραβιάδης (2-2) και προηγηθήκαμε 3-2 με νίκη του Predoaica. O Εχέδωρος ισσοφάρισε 3-3 και ο αγώνας έκλεισε με νίκη του Σουμπάση και τελική νίκη για τις ΣΑΡΙΣΕ 4-3.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα:

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΕΧΕΔΩΡΟΣ ΣΙΝΔΟΥ - ΣΚΟΡ - ΣΚΟΡ ΟΜΑΔΑΣ
Predoaica L. - Πίττας Αλ. 3-1 1-0
Σουμπάσης Ι. - Κιλκισλής Ι. 0-3 1-1
Αραβιάδης Ο. - Ζαγκότσης 0-3 1-2
Predoaica/Αραβιάδης - Πίττας/Κιλκισλής 3-1 2-2
Predoaica L. - Κιλκισλής Ι. 3-0 3-2
Αραβιάδης Ο. - Πίττας Αλ. 0-3 3-3
Σουμπάσης Ι. - Ζαγκότσης 3-1 4-3

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που έκλεισε για την αντρική ομάδα μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα ξεπέρασε φέτος τις προσδοκίες και τους στόχους όλων μας και μας γέμισε χαρές και περηφάνεια. Η επολογή του Liviu ως παίκτης-προπονητής αποδείχτηκε πολύτιμη, γιατί ο έμπειρος προπονητής μεταμόρφωσε τα παιδιά μας και τους έδωσε το πνεύμα του νικητή. Πέρα από την αγωνιστική άνοδο όλων διαπιστώνουμε με χαρά και την αλλαγή νοοτροπίας σε όλα τα επίπεδα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Liviu, στον Γιάννη, στον Ορέστη και στον Σωτήρη που σήκωσαν φέτος το βάρος της αντρικής ομάδας και τα πήγαν περίφημα. Του χρόνου ακόμα πιο ψηλά!!!
Τέλος ευχόμαστε στις ομάδες της Αλεξανδρούπολης και του Ευόσμου καλή επιτυχία στα μπαράζ στην Αθήνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΑΡΙΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Πριν την έναρξη των αγώνων μπαράζ σε μία σεμνή τελετή ο Ομοσπονδία βράβευσε τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στις αγωνιστικές περιόδους 2013-2014 και 2014-2015.
Στις ΣΑΡΙΣΕΣ απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο για τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών 2013-2014 Β. Ελλάδας και το χρυσό μετάλλιο και κύπελλο για την 1η θέση στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών Ελλάδας 2014-2015. Τα έπαθλα παρέλαβε η αθλήτρια Φωτιάδου Χρυσή εκπροσωπώντας τη γυναικεία ομάδα.
Στις απονομές, όπως και στους αγώνες ήταν παρόντα όλα τα μέλη της Διοίκησης που στηρίζουν συνεχώς τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.