Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη για τις νεάνιδες του Φιλώτα στο ντέρμπι με τον Αμύντα – Ήττα για τις γυναίκες από τα Γιαννιτσά

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση ο Φιλώτας κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ και να πάρει την νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Αμύντα να προηγείται στο σκορ με 9-14 καθώς τίποτε δεν πήγαινε καλά για τα κορίτσια του Φιλώτα.
Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε και με επιμέρους σκορ ημιχρόνου 15-8 πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ: Βλάχου Μ, Τετεδάκη Χ, Κιοσέ Μ 5, Ζαρογιάννη Ζ. 3, Γαλανούδη Β. 7, ΑλεξίουΕ. 4, Τραγαράκη Ε. 4, Κατσουπάκη Α. 1, Κιοσέ Δ, Ρόμπε Ε, Φωκά Α, Στρατάκη Ε.
ΑΜΥΝΤΑΣ: Κυρλιάνη Α, Χατζή Α. 6, Κωτσοπούλου Β. 9, Σουμελίδου Ο. 4, Τζαραλή Ε. 5, Παπαδάκη Ι., Παρασκευοπούλου Ε, Παρασκευοπούλου Χ, Ρακοπούλου Ε., Μίτις Μ., Καναργιά Ε.

Ήττα για τις γυναίκες
Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ο Φιλώτα  έχασε από την ομάδα των Γιαννιτσών παρά την πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο.
Και οι δύο ομάδες ανταγωνίστηκαν στο γρήγορο παιχνίδι με την πιο έμπειρη ομάδα των φιλοξενούμενων να κρατάει την απόσταση στο σκορ παρά τις προσπάθειες των παικτριών του Φιλώτα. Με την απόδοσή της η ομάδα δηλώνει έτοιμη για την διαδικασία των αγώνων play out και την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.
Τα δεκάλεπτα: 4-6, 8-13, 13-19, 18-21, 22-27, 28-33.
ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ: Andrejeva T, Βαφειάδου Ε, Γεωργιάδου Α, Grozdanovska S 14, Φυλάκη Φ 4, Καλαϊτζόγλου Σ 3, Ζαρογιάννη Ζ 3, Γκάτσιου Α 2, Γαλανούδη Β 1, Σιδηροπούλου Ε 1, Κιοσέ Μ, Σκόδρα Τ, Κεβρεκίδου Δ, Αλεξίου Ε, Τραγαράκη Ε.
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Πυριτίδου Β, Ξηρίδου Φ, Τροχίδου Χ 1, Παναγιωτίδου Α 4, Πλιόγκα Ι, Τσιτσούκη Ε 2, Μαυροπούλου Χ, Ντιμτσούδη Σ, Φράγκου Δ 8, Ρουσοπούλου Α, Τρελοπούλου Γ, Ανδρίτσου Ο.10, Αναστασίου Ε. 8, Κεχαγιά Ε, Λαζαρίδου Μ, Παρασκευαΐδου Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.