Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Δήλωση Αντωνιάδη για την απεργία

Η πατρίδα μας απ’ άκρου εις άκρον είναι ανάστατη. Οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιστήμονες έχουν εξεγερθεί ενάντια στα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης για το φορολογικό και το ασφαλιστικό.
Δηλώνω την πλήρη συμπαράσταση μου στα δίκαια αιτήματα όλων και στον αγώνα διεκδίκησης τους που είναι αγώνας ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
Καλώ την κυβέρνηση να πάρει πίσω τις προτάσεις της και να ξεκινήσει άμεσα από μηδενική βάση το διάλογο με τους εκπροσώπους των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών πριν είναι αργά για όλους μας. Η αυριανή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας αλλά και σε όλη την Ελλάδα να αποτελέσει την απαρχή διαλόγου και της ουσιαστικής επίλυσης των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλες οι επαγγελματικές τάξεις της χώρας μας. Τα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης πρέπει να ματαιωθούν και να ξεκινήσει μια άλλη μέρα δημιουργική και παραγωγική για όλους.

9 σχόλια:

  1. Επιτέλους.....Μίλησε και η Φλώρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι για psi γνωριζεται?για κατι συνταξιουχους ετων 40 γνωριζεται.τοτε επρεπε να γινει απεργια.οταν εφαγαν τα χρηματα των ταμειων,αλλα πρεπει να ζησει η οικογενεια μητσοτακη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ το psi φιλε μπορεις να μ εξηγησεις γτ το θεωρεις κακο; οταν σβηνεται 90 δις δημοσιο χρεος κ σε αυτα εχει 17 δις ομολογων ασφαλιστικων ταμειων, αφου καθε χρονο το κρατος δινει πανω απο 10 δις απο τον κρατικο προυπολογισμο για να καλυψει τα ελλειματα ωστε να δοθουν οι συνταξεις κτλ. Δλδ χαθηκαν 17 δις ομολογα απο καποια ασφαλιστικα ταμεια αλλα διαγραφικαν ακομα 70 δις που χρωστουσε. Συν οτι ετσι κ αλλιως κ πριν εποχη psi καλυπτε με ποσα πανω απο 10 δις απο τον κρατικο προυπολογισμο καθε χρονο τα ελλειματα που ειχαν τα περισσουμτερα ασφαλιστικα ταμεια, δλδ φιλε μ εμμεσα μ λες οτι πριν το psi το ασφαλιστικο λειτουργουσε τελεια κ ηταν δικαιοτατο, γελανε κ οι πετρες

      Διαγραφή
  3. 1:09 έχεις τρικυμία στο κρανίο. Ασυναρτησίες και παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και την Κυριακή θα έχει...Μουχαμπέτι! Η λέξις "Μουχαμπέτι" είναι Ελληνική κύριε Αντωνιάδη ; Σαν εκπαιδευτικός που είσαι στο επάγγελμα , θα θέλαμε μία ....μετάφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:44 πιστεύω να είναι ειρωνικό το σχόλιο σου. Διαφορετικά πρέπει να ζεις, όχι σε άλλη χώρα αλλά σε άλλο πλανήτη. Ο Αντωνιάδης υπερασπιστής του εργαζόμενου... ΧΑ ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αναφέρεις τίποτα για τον Αντωνιάδη ;; Αυτά που αναφέρεις δεν έχουν λογική σειρά. Ασυναρτησίες είναι....και συνεχίζεις να λες ασυναρτησίες.......

      Διαγραφή
  7. H αναλγησία και το θράσος σε όλο της το μεγαλείο. Αδιαφόρησε προκλητικά για τους αγρότες -κτηνοτρόφους και τις άλλες επαγγελματικές τάξεις και νομίζει ότι με μια δήλωση ξελάσπωσε.... Για άλλη μια φορά υποτιμά την νοημοσύνη μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.