Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αποτελέσματα δικαιούχων προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων

Από το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι, έχουν βγει οι τελικές καταστάσεις δικαιούχων για το πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στους άπορους της χώρας για το έτος 2013 και παρακαλούνται όσοι έχουν καταθέσει χαρτιά να απευθυνθούν στο Φορέα τους για να ενημερωθούν αν είναι δικαιούχοι ή απορριπτόμενοι.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΑΓΡΟΤ. ΟΙΚΟΝ. ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΤΙΝΗΣ

2 σχόλια:

  1. Από το ένα ατόπημα, στο άλλο. Προσέξτε λίγο πως στοχοποιείτε ανθρώπους. Πρώτα ανακοινώνοντας όλα τα προσωπικά τους στοιχεία, για να τα αφαιρέσετε μετά από διαμαρτυρίες. Και τώρα αυτή η ανακοίνωση για τους "άπορους"... Όχι μόνο η ευαισθησία, αλλά και η ανθρωπιά απουσιάζει για ανθρώπους που βρέθηκαν σε μία δύσκολη κατάσταση, εξαιτίας όλων αυτών των "λαμογίων", που δεν είναι ικανοί ούτε τη δουλειά τους να κάνουν σωστά... (Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια, ώστε να γράψουμε αυτό που πρέπει χωρίς να πληγώσουμε και χωρίς να επιφορτίσουμε συναισθηματικά όσους ήδη είναι επιφορτισμένοι...αλλά τι λέω ε... Ψιλά γράμματα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.