Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ημερίδα για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού

Τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 στο Επιμελητήριο Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: "Η Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού καθοριστικός παράγοντας για την Εξωστρέφεια".
Την ημερίδα διοργάνωσε το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του έργου “TRADE WITHOUT BORDERS FOR THE COMPANIES OF GREECE - The former Yugoslav Republic of Macedonia INTERREGIONAL AREA”-TRAWBOR, του Διασυνοριακού Προγράμματος ΙΡΑ «Ελλάδα-πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013» και την παρακολούθησε αντιπροσωπεία από το «Entrepreneurial Information Center for the Development of SME in the Cross Border Region» από τη γειτονική Bitola με επικεφαλής τον Καθηγητή Πανεπιστημίου κο Damianofski.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι κ.κ. Σάββας Σαπαλίδης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αναστάσιος Αλεξανδρίδης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και Ηλέκτρα Πιτόσκα, Επίκουρος Καθηγήτρια- Επιστημονική Υπεύθυνη του Προγράμματος.
Τα ζητήματα που αφορούν στην επιχειρηματική εξωστρέφεια, την ανάπτυξη του ανθρώπινου παράγοντα ανέπτυξε η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών κα Μαγδαληνή Καρακόλη.
Την εμπειρία τους από τις εξαγωγικές δραστηριότητες παρουσίασαν οι κ.κ. Παρίσης και Χρήστος Μπόσκος, εκπρόσωποι των επιχειρήσεων «ΠΑΜΗ Α.Ε.» και «ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ».
Τις δυνατότητες διασυνοριακής συνεργασίας παρουσίασε η κα Κ. Κούλιαλη, Project Officer, της Κοινής Τεχνικής Γραμματεία Διασυνοριακού Προγράμματος ΙΡΑ «Ελλάδα – πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013» και η κα Γ. Καλιακούδα, Υπεύθυνη Διαχείρισης Προγραμμάτων του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.