Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Γιορτή γαστρονομίας στη Φλώρινα (video)

Τη 2η γιορτή τοπικής γαστρονομίας διοργάνωσαν χθες η 1η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Φλώρινας και το Επιμελητήριο Φλώρινας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος.

Η δράση αποτελεί μέρος του προγράμματος «Η γαστρονομική παράδοση της Φλώρινας και οι προοπτικές της τοπικής παραγωγής μας», που εφάρμοσαν σχολικές μονάδες της Φλώρινας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φλώρινας.

Στη 2η γιορτή τοπικής γαστρονομίας παρουσιάστηκαν δράσεις που υλοποιήθηκαν στις σχολικές τάξεις, και συγκεκριμένα στα τμήματα της Στ’ τάξης των 1ου και 2ου δημοτικών σχολείων Φλώρινας και του δημοτικό σχολείο Ιτιάς, ενώ εκπαιδευτές και σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής του ΟΑΕΔ Φλώρινας παρουσίασαν συνταγές παραδοσιακής μαγειρικής.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμήθηκε η κα Ιωάννα Πιτόσκα για τη συγγραφή του εξαίρετου βιβλίου της «Βαλκανική κουζίνα», με παραδοσιακές συνταγές, από το 1ο δημοτικό σχολείο Φλώρινας και το ΕΒΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.