Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Θεατρική παράσταση «Πειρατοκαστρολογίες» από τα Δημιουργικά Εργαστήρια του «Αριστοτέλη»

Τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια απασχόλησης και φαντασίας του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» παρουσιάζουν σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στην αίθουσα θεάτρου του συλλόγου στις 7.00 το απόγευμα, την θεατρική παράσταση «Πειρατοκαστρολογίες».

Οι πειρατολόγοι και οι καστρομελετητές στο θεατρικό αυτό αρχίζουν το διάλογο, όταν οι πειρατές το κάστρο θέλουν να καταλάβουν, τον πόλεμο να σταματήσουν τον παράλογο…
Μία πειρατική ιστορία με πολύ χιούμορ, όπου οι άγριοι πειρατές φοβερίζουν συνέχεια τους φιλήσυχους κάτοικους μιας καστροπολιτείας, οι οποίοι όμως κρατούν την ψυχραιμία τους και δεν τρομάζουν!
Ένα έργο αστείο και παιχνιδιάρικο που δείχνει με ωραίο τρόπο στα παιδιά πώς να αντιμετωπίζουν θετικά κάθε λογής «κακούς».

Συγγραφέας: Παπαθεοδούλου Αντώνης
Θεατρική διασκευή - Σκηνοθεσία: Ξενίδης Ιωάννης
Διδασκαλία: Χατζητσακίρογλου Αθηνά, Τσίπουρα Παρασκευή
Βοηθοί σκηνής: Μεγαρίτης Χρήστος, Θανάσαινα Νατάσα
Μουσική επιμέλεια: Τσίπουρα Παρασκευή

Παίζουν τα παιδιά (με σειρά εμφάνισης)

Πειρατές
Γερακάρης: Μέλκος Παναγιώτης
Λέων: Μέλκος Γιάννης
Άννη: Ζουζέλη Ειρήνη
Τσιν Σι: Γλούφτση Ευδοξία
Μοίρα: Κατσούτα Σοφία

Κάτοικοι της καστροπολιτείας
Ξενίδου Λιλιάννα, Καλαθά Δωροθέα, Ορφανουδάκη Ευαγγελία, Δρόσου Τζένη, Κωνσταντίνου Ειρήνη, Μυλωνά Αλεξάνδρα, Μυλωνά Παναγιώτα, Σιώμου Μαριάννα, Δάφκου Αθανασία, Οικονόμου Αφροδίτη

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.