Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

4ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις ανδρών - γυναικών στη Φλώρινα

Τελείωσε την Τετάρτη 15/06 με τον τελικό των ανδρών το 4ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.
Οι αγώνες διήρκεσαν 4 μέρες και για πρώτη φορά στην πόλη μας έγιναν και αγώνες γυναικών. Νικητής στους άνδρες ήταν ο Κώστας Ζαφειρόπουλος από τα Γρεβενά και στις γυναίκες η Αργυρώ Καλαφάτη από την Πτολεμαΐδα.
Ο αθλητής της ομάδας μας, Φωκίων Παπαθανασίου, μπήκε στους 8 καλύτερους πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Καλή παρουσία για την ομάδα μας είχαν και οι πρωτοεμφανιζόμενοι σε αγώνες αθλητές, Τζώτζης Γιώργος και Μαλεσάγκου Κατερίνα.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές του ευχαριστούν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στους αγώνες, όπως επίσης και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και το Δήμο Φλώρινας για τη βοήθεια που προσέφεραν στη διοργάνωση.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.