Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Αργυρό μετάλλιο για τη Μαρία Μπέλλη και χάλκινο για την Ελένη Ιωάννου του Α.Ο.Φ. στην Ορεινή Ποδηλασία

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην ποδηλασία, οι μικρές κατηγορίες αθλητών του ΑΟΦ, ολοκληρώνοντας έτσι, το αγωνιστικό Ποδηλατικό πρόγραμμα Ανοιξης 2016.

Στο δάσος του Σειχ-Σού στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 15/6/16, βρέθηκαν με 15μελή αποστολή, με συνοδεία τον προπονητή τους Τίτα Χρήστο-βοηθό προπονητή την Λαδοπούλου Βούλα και αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο του συλλόγου κο Μπόσκο Αλέξανδρο. Έλαβαν μέρος στον ποδηλατικό αγώνα με την ονομασία BOTTECCIA-FUN BIKE 2, που είναι ο δεύτερος αγώνας μιας σειράς τριών αγώνων ΜΤΒ, με διοργανωτή τον ποδηλατικό σύλλογο ΒΕΛΟΣ. Πήραν μέρος 93 αθλητές από 12 ποδηλατικά σωματεία της Βορείου Ελλάδος και της Θεσσαλίας και οι αθλητές απόλαυσαν μια πραγματικά πολύ όμορφη τεχνική διαδρομή, καθώς και μια υποδειγματική διοργάνωση και φιλοξενία από το ‘ΒΕΛΟΣ’. Απο τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας ξεχώρισαν με την επίδοσή τους η ΜΠΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ και η ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, χαρίζοντας στον σύλλογο 2 μετάλλια, αργυρό και χάλκινο.

Κάνοντας την ανασκόπηση της Ποδηλατικής Ανοιξης 2016, ο ΑΟΦ έλαβε μέρος σε 8 ποδηλατικούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες, ενώ αγωνίστηκαν 23 αθλητές (από το σύνολο των 33ων κάτοχων δελτίων ΕΟΠ). Αγωνιστικά για τον Ιούνιο, απομένει ένας ακόμα αγώνας ΜΤΒ στις κατηγορίες παίδων και ανδρών, για τους Σαράφη Αγγελο και Τσικάρη Παναγιώτη αντίστοιχα, που αγωνίζονται την Κυριακή 19/6 στην Έδεσσα.

Για περισσότερα-photo: www.aoflor.gr

Τα αποτελέσματα για τον ΑΟΦ ήταν τα εξής:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.