Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Γιορτή λήξης 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία, στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, η Γιορτή Λήξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

Τη Γιορτή είχε αναλάβει η ΣΤ’ Τάξη του Σχολείου, η οποία παρουσίασε το Θεατρικό έργο «Οι δώδεκα θεοί … ξανά σε δράση» χαρίζοντας στιγμές χαράς και γέλιου στους θεατές.

Επίσης παρουσιάστηκε μια ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης με θέμα «Το Σχολείο που ονειρεύτηκα» και είναι μέρος μιας εργασίας σχετική με τους Εθνικούς ευεργέτες και τα ευαγή Ιδρύματα, εστιάζοντας κυρίως στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» το οποίο εξόπλισε με Υπολογιστές, διαδραστικό πίνακα και βιντεοπροβολείς την παροπλισμένη αίθουσα πληροφορικής του Σχολείου μας.

Τέλος ακολούθησε κλήρωση από τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με πάρα πολλά δώρα (ποδήλατο, σκέιτμπορντ, ασύρματος συναγερμός σπιτιού, tablet, MP3 και πολλά ακόμα).
Θέλουμε να συγχαρούμε μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς επίσης και τους επίσημους προσκεκλημένους μας, τον αντιδήμαρχο και εκπρόσωπο του Δήμου Φλώρινας κ. Αλεξιάδη Νικόλαο, τον Δ/ντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σαββάκη Κίμωνα, τον Σχολικό Σύμβουλο της 3ης περιφέρειας κ. Κασκαμανίδη Ιωάννη οι οποίοι μας συγκίνησαν με το θερμό χαιρετισμό τους.

Ο Δ/ντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας
Συγκελάκης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.