Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ημέρα ποδοσφαίρου για μαθήτριες και μαθητές της περιοχής Αμυνταίου

Την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2016 στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Παντελεήμονα διεξήχθη, στα πλαίσια των αγώνων Αθλοπαιδιάς της Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας η ημέρα ποδόσφαιρου για την περιοχή Αμυνταίου.

Οι αγώνες ήταν επικεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο μαθητριών αλλά διεξήχθησαν και αγώνες με την συμμετοχή και μαθητών.

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο αγωνιστικό χώρο δίπλα στην λίμνη του Αγίου Παντελεήμονα διεξήχθησαν 18 αγώνες ποδοσφαίρου διάρκειας είκοσι λεπτών με την συμμετοχή 100 περίπου μαθητών-τριων.



Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Φλώρινας η οποία σε συνεργασία με τους καθηγητές Φυσικής αγωγής των σχολειών αλλά και των δασκάλων προετοίμασαν την διεξαγωγή των αγώνων.

Στους αγώνες συμμετείχαν τα εξής Δημοτικά σχολεία: 1ο, 2ο, 3ο Αμυνταίου, Αγίου Παντελεήμονα, Βαρικού, Φιλώτα.



Στους Αγώνες παρευρέθηκαν ο Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Δυτικής Μακεδονίας κ. Δράμπης Κωνσταντίνος, οι Διευθυντές των σχολείων αλλά και πλήθος Γονέων.

Η Ο.Ε.Σ.Α Φλώρινας, ευχαριστεί την διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου ‘’ Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα ‘’ για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και το
Αρτοποιείο του κ Βράγκου στην Φλώρινα για την δωρεά προγεύματος σε όλους τους μαθητές που πήραν μέρος στην αθλητική γιορτή.

Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.