Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Εξαιρετικές εμφανίσεις και δυο μετάλλια για το τένις των Σαρισών

Με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα ολοκληρώθηκε το 4ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις που διοργάνωσε η Λέσχη Πολιτισμού στη Φλώρινα. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατέκτησαν δύο μετάλλια δείχνοντας έτσι τη δυναμική τους από τον πρώτο χρόνο παρουσίας τους στον χώρο της αντισφαίρισης.

Οι αγώνες αφορούσαν τις κατηγορίες των αντρών γυναικών και πήραν μέρος πολλοί αθλητές και αθλήτριες από διάφορες πόλεις της περιοχής. Πραγματοποιήθηκαν στα δύο γήπεδα του Αγίου Νικολάου το Σαββατοκύριακο 12-12/6/2016. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν μαζικά με 12 αθλητές και 1 αθλήτρια. Έπαιξαν οι εξής: Ζαφειρόπουλος Κων/νος, Ταμουτσέλης Παντελής, Παυλίδης Χρήστος, Λυγούρας Γιώργος, Αλεξανδρίδης Αναστάσιος, Πασχαλίδης Ιωάννης, Θώμου Νίκος, Νάτσης Αντώνης, Ταλίδης Γιώργος, Χαβιέ Ροντρίγκεζ, Σακαλής Ιωάννης, Μουμουλίδης Ιωάννης, Ζιώρδα Χριστιάνα.

Όλοι αγωνίστηκαν με πάθος διεκδικώντας το καλύτερο. Τελικά στα μετάλλια βρέθηκε η Ζιώρδα, που στην κατηγορία των γυναικών κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Ο Ζαφειρόπουλος προπονητής-παίκτης της ομάδας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας το υψηλό του αγωνιστικό του επίπεδο. Για τον ίδιο ήταν ο 75ος του τίτλος. Ο Ζαφειρόπουλος, υπόδειγμα αθλητή και προπονητή αποτελεί πρότυπο για τα μικρά παιδιά του συλλόγου που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους που αγωνίστηκαν, ιδιαίτερα στους νικητές. Επίσης, απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη των ΣΑΡΙΣΩΝ που παρακολούθησαν τους αγώνες, όπως ακόμα και στη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας για την άψογη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.