Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ολοκλήρωση 10ου Διεθνούς Συνεδρίου στην Εννοιολογική Αλλαγή

Την Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου στην Εννοιολογική Αλλαγή, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα (09/06/2016 – 12/06/2016).

Το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί δράση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ερευνητών για τη Μάθηση και τη Διδασκαλία (EARLI) και πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Πανεπιστήμιο Ben Gurion του Ισραήλ.

Στα πλαίσια του συνεδρίου διεθνώς καταξιωμένοι ερευνητές από όλο τον κόσμο παρουσίασαν την έρευνά τους σε ζητήματα διδασκαλίας και μάθησης, ενώ φιλοξενήθηκαν για τέσσερις (4) ημέρες και περιηγήθηκαν στην πόλη μας και τη γύρω περιοχή.

Με τη διοργάνωση και επιτυχή ολοκλήρωση του διεθνούς αυτού συνεδρίου, η Παιδαγωγική Σχολή βρέθηκε στο επίκεντρο της διεθνούς ακαδημαϊκής σκηνής, ενισχύοντας την εξωστρέφεια του πανεπιστημίου μας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύθηκε η οικονομία και η προβολή της περιοχής μας.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 10th International Conference on Conceptual Change
Κωνσταντίνος Χρήστου
Επικ. Καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.