Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή του 6/Θ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γερμανού Πρεσπών

Ο Δ/ντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γερμανού, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στη Διεύθυνση ΚΤΕΛ Ν. Φλώρινας για τη μετακίνηση των μαθητών του σχολείου μας τόσο σε καθημερινή βάση προς το σχολείο αλλά και για την μετακίνησή τους εκτός Πρεσπών προκειμένου να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα ή ψυχαγωγικές εκδρομές για το έτος 2015-16.Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δύο οδηγούς των ΚΤΕΛ κυρίους Φωτίου Κων/νο και Δημανόπουλο Ηλία οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο επαγγελματισμό και ευαισθησία στην καθημερινή τους ενασχόληση με τους μαθητές του σχολείου μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι, στις σημερινές εποχές, θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς της χώρας μας.
Τους ευχαριστούμε θερμά!!!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ρότσιας Στ. Μιχαήλ

1 σχόλιο:

  1. Αλλού τρώς ,αλλού πίνεις ,αλλού πας και το δίνεις...Κε δ/ντά!
    Αστείο είναι βεβαίως,το παραπάνω.
    Πάνω απόόλα τα παοδιά μας.
    ΑΠ ως Ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.