Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Τουρνουά σκακιστικής ακαδημίας της Λέσχης Πολιτισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σκακιστικό τουρνουά που διοργάνωσε η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας για τους μικρούς σκακιστές της ακαδημίας της. Πραγματοποιήθηκαν 6 γύροι, δύο κάθε Σάββατο για 3 διαδοχικές εβδομάδες, με χρόνο σκέψη 30’ για τον κάθε παίκτη.

Την 1η θέση κατέκτησε ο Λάζαρος Καραμητάνης, την 2η η Αλεξάνδρα Πατρίκη και την 3η ο Μάκης Παρίσης.

Στις ηλικιακές κατηγορίες διακρίθηκαν: Αράπογλου Φίλιππος (Ε’ Δημοτικού), Καραμητάνης Λάζαρος (Δ’ Δημοτικού), Τζήμας Ανδρέας (Δ’ Δημοτικού), Ευαγγέλου Δημήτρης (Δ’ Δημοτικού), Αράπογλου Φοίβος (Γ’ Δημοτικού), Παρίσης Μάκης (Β’ Δημοτικού), Τσατσαράκης Γιάννης (Β’ Δημοτικού).

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον κ. Μιχαηλίδη Κωνσταντίνο για την ωραία διοργάνωση, τους προπονητές Λάζαρο Γυμνόπουλο, Θανάση Σουλιώτη και Εύη Αντωνιάδου για την βοήθεια τους, καθώς και τους γονείς για την συνεργασία τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις αποδόσεις τους και την αγωνιστική τους συμπεριφορά καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη σχολική χρονιά.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν 1-10 Σεπτεμβρίου και θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων (παιδιών και ενηλίκων) και προχωρημένων (τηλ: 6937412010, 6989113596).

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.