Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Γιορτή λήξης του σχολικού έτους του δημοτικού σχολείου Ιτιάς

Την Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016, στο Δημοτικό Σχολείο Ιτιάς, πραγματοποιήθηκαν πανηγυρικές εκδηλώσεις για τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016. Πρωταγωνιστές των εκδηλώσεων ήταν οι μαθητές της Στ’ τάξης, οι οποίοι αναπόλησαν μέσα από θεατρικά δρώμενα και τραγούδια όλη τη σχολική τους φοίτηση στο Δημοτικό Σχολείο και μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης παρακολούθησαν τον αποχαιρετισμό τους από τους μαθητές της Ε’ τάξης.

Μετά τις θεατρικές παραστάσεις ακολούθησαν πλούσιες αθλητικές εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα παιχνίδια στα οποία συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του Σχολείου μας με την εποπτεία και διοργάνωση του Γυμναστή του Σχολείου μας, κ. Αντρέα Τριανταφύλλου. Στη συνέχεια, από μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας, οι οποίοι εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες αλλά και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τη γιορτή με αφορμή την λήξη του σχολικού έτους, αλλά και για όλη τη συνεργασία τους και πρόσφεραν κεράσματα σε όλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Σχολική μας Σύμβουλος, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, η οποία συνεχάρη τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και τους εκπαιδευτικούς για τις πρωτοβουλίες τους σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εκπαιδευτικός, κ. Κωνσταντίνος Γέρου, που επίσης κατέθεσε τις καλές εντυπώσεις του για τις εκδηλώσεις, και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας, κ. Σάββας Σαπαλίδης, ο οποίος πρόσφερε στους μαθητές μπλουζάκια στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Γευσιγνωσία, γαστρονομία και αξιοποίηση της τοπικής παραγωγής» και απευθύνθηκε στους γονείς σχετικά με τους στόχους του προγράμματος.

Κλείνοντας, συγχαίρω θερμά κι ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Ιτιάς, όλους τους συνεργάτες μας και τα στελέχη της Εκπαίδευσης για τις ευκαιρίες μόρφωσης και κοινωνικοποίησης που προσφέρουν διαρκώς στους μαθητές μας και για όλες τις δράσεις τους, που έχουν ως στόχο τη διαρκή βελτίωση της προσφερόμενης εκπαίδευσης και αγωγής στους μαθητές μας, αλλά και τους γονείς που βρίσκονται πάντα κοντά μας αρωγοί και συμπαραστάτες στις δράσεις μας.

Ευχόμαστε σε όλους και ιδιαιτέρως στους μαθητές μας ένα ξεκούραστο και ευχάριστο καλοκαίρι, με πολλά λογοτεχνικά αναγνώσματα! Καλή αντάμωση τον Σεπτέμβρη!

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ιτιάς
Κωνσταντίνος Μαραγγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.