Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

«Παιχνιδαγωγείο» από τον Ο.Ε.ΝΕ.Φ. (video)

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας διοργανώνει από χθες το «Παιχνιδαγωγείο: Από την Ιδέα στην Έκφραση», ένα διήμερο δράσεων γεμάτο φαντασία, δημιουργικότητα και παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους.

Το διήμερο (10 – 11 Ιουνίου) είναι αφιερωμένο στους μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού. Σκοπός είναι η ενθάρρυνση της δημιουργικότητας των παιδιών, η ενίσχυση της φαντασίας τους, η ποιοτική έκφραση τους και η ώθησή τους σε υγιείς τρόπους ψυχαγωγίας.

Χθες, πρώτη μέρα, οι δράσεις περιελάμβαναν:
• Εργαστήριο Δημιουργικότητας Καινοτομίας και Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση, από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Μπράτιτση.
• Παρουσίαση του βιβλίου «Το αλφαβητάρι της παιδικής διατροφής» της διαιτολόγου Αστερίας Σταματάκη με την υποστήριξη και την ευγενική χορηγία του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ).



Το σημερινό πρόγραμμα

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 – 18:00 με 21:00
«Είναι το παιχνίδι η αρχή…»
• Γίνετε μικροί επιστήμονες εξερευνώντας τη νέα τεχνολογία αλλά και τη τεχνητή νοημοσύνη, (Εργαστήριο Δημιουργικότητας Καινοτομίας και Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών)
• Το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού
• Κινητικές Δραστηριότητες
Χώρος: Ποτάμι, περιοχή Βαρόσι

Στις δράσεις συμμετέχουν επίσης με έκθεση ζωγραφικής η κα Άννα Γαζέα, ο Ερυθρός Σταυρός και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.