Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Επιμορφωτικό σεμινάριο στη Φλώρινα από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης) διοργανώνει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 και την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 Επιμορφωτικό Σεμινάριο στη Φλώρινα, στο ξενοδοχείο «Πλειάδες» (Δημ. Π. Παπαθανασίου, Φλώρινα).

Τo ΚΕΘΙ, μετά την ολοκλήρωση του έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των γυναικών που επιμορφώθηκαν, αλλά και την ανάγκη συμμετοχής ενδιαφερομένων γυναικών που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν- αποφάσισε τη συνέχιση αντίστοιχων επιμορφωτικών δράσεων.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο στη Φλώρινα υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Αποκεντρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλου σε όλη τη χώρα» και χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό του ΚΕΘΙ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής με τη λήξη του σεμιναρίου.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου.

1 σχόλιο:

  1. Αν κατάλαβα καλά, αναφέρεται μόνο σε γυναίκες; Έτσι θα πολεμήσετε κατά των διακρίσεων με βάση το φύλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.