Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Το «Θεωρητικό» για τη συμπλήρωση μηχανογραφικού

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτ. Μακεδονίας (μέλος του οποίου αποτελεί το "Θεωρητικό") για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, κάτι που απασχολεί χιλιάδες οικογένειες κάθε χρόνο, πόσο μάλλον φέτος με την αλλαγή του συστήματος πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο εισηγητής της εκδήλωσης, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαγιαννούλης, με το χειμαρρώδη λόγο του, μας ανέλυσε τα μυστικά της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου ανά επιστημονικό πεδίο, τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την επιπόλαιη συμπλήρωση των σχολών, ενώ αναφέρθηκε και στους τρόπου διαχείρισης του άγχους κατά την περίοδο των εξετάσεων και στα «μυστικά» ενός επιτυχημένου και αποδοτικού τρόπου μελέτης.

Στην εκδήλωση απηύθυνα χαιρετισμό ο υποφαινόμενος ως εκπρόσωπος των φροντιστών της Φλώρινας που είναι μέλη του συλλόγου μας τονίζοντας τη μέγιστη σημασία των εκδηλώσεων αυτού του χαρακτήρα για γονείς και μαθητές, κάτι που δεν μπορούν προσφέρουν τα παράνομα "μαύρα" ιδιαίτερα με τον κλειστό, ανιαρό και άκρως μετωποκεντρικό του χαρακτήρα.

Το "Θεωρητικό" στηρίζει αυτές τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτ. Μακεδονίας και κάθε χρόνο διοργανώνει και μόνο του ανάλογες εκδηλώσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα!!!

Σαββίδης Κ. Λάζαρος
Υπεύθυνος Σπουδών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.