Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης τρεις διακινητές που μετέφεραν παράνομα 10 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (10-06-2016) το βράδυ, σε χωριό της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 55 και 42 ετών και μια 33χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί διευκόλυναν την μεταφορά προς το εξωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμων μεταναστών, υπηκόων Αφγανιστάν.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, χθες το βράδυ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους προαναφερόμενους, διότι εντόπισαν τον 55χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, προς της ελληνοσκοπιανή μεθόριο δέκα (10) πολίτες Αφγανιστάν (6 ενήλικους και 4 ανήλικους) προκειμένου αυτοί να εξέλθουν λάθρα από την χώρα, καθώς και τον 42χρονο με την 33χρονη που επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο γιατί λειτουργούσαν ως προπομποί του πρώτου οχήματος.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα ενώ από τη συνεχιζόμενη έρευνα που διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας προέκυψε ότι οι ημεδαποί συλληφθέντες θα εισέπρατταν διαφορετικά χρηματικά ποσά από τους μεταφερόμενους.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

5 σχόλια:

  1. Καλά ρε παιδιά εμείς ψάχνουμε τρόπο να τους ξεφορτωθούμε, και σεις πάτε και πιάνετε αυτούς που θα μας κάνουν και τη χάρη??? Είμαστε για γέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις δίκιο γιατί αν μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν στην Ελλάδα το πρόβλημα δεν θα λυθεί ποτέ! Θα φεύγουν κάποιοι και θα έρχονται οι διπλάσιοι στη χώρα γιατί θα ξέρουν ότι είναι εύκολο να πάνε όπου θέλουν... και θα συνεχίζει το ίδιο μέχρι να διαλυθεί ολόκληρη η Ευρώπη κ εμείς μαζί. Άρα τέτοιες χάρες από εθελοντές που πληρώνονται αδρά δεν θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ στον τρόπο σκέψης σου, απλά αν δε προσέξουμε εμείς τη χώρα μας δε θα το κάνει κανείς άλλος για μας.
      Σαν Ελλάδα αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην έρχονται. Τώρα το αν φεύγουν, καλώς να φύγουν. Δεν είναι δικιά μου αυτή η ιδέα. Είναι κάτι που εφαρμόζεται ήδη. Όπως στα τελωνεία. Όταν φεύγεις στο εξωτερικό με το αμάξι σου, σε ελέγχει η χώρα εισόδου και όχι η χώρα εξόδου.
      Στα λιμάνια της χώρας μας έχουν έρθει και κάνουν ελέγχους αστυνομικοί από άλλες χώρες μην μπουν κρυφά σε πλοία και πάνε οι "εισβολείς" στις χώρες τους. Εμείς από αυτά τα πράματα δε ξέρουμε.
      Τα Σκόπια που προστατεύουμε ύψωσαν σύνορα σε μας μόλις είδαν τους μετανάστες-λαθρομετανάστες-πρόσφυγες Εμείς κοιτάμε και να τους κρατάμε...
      Τέλος πάντων, δεν είναι σωστό αυτό που λέω ως μονομερής λογική, αλλά ήθελα να ακουστή και αυτή η εναλλακτική για μας άποψη που εφαρμόζεται από αυτούς που "προστατεύουμε".

      Διαγραφή
  3. Εγω νομιζω πως ολη η Ελλαδα θα πρεπει να κλεισει τα συνορα βαζοντας συρμ\γμα οπως και η F.Y.R.O.M.(Αλλα με την οικ. κριση αποκλιεται να γινει αυτο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.