Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Πρόγραμμα προώθησης της επιχειρηματικότητας στα σχολεία από το επιμελητήριο Φλώρινας

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις Προώθησης της Επιχειρηματικότητας σε Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, τις οποίες διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις εντάσσονταν στις προσπάθειες που καταβάλλει εδώ και πολύ καιρό το Επιμελητήριο Φλώρινας για να αναδείξει τον κοινωνικό του ρόλο στην τοπική κοινωνία, και στόχευαν στην προώθηση του επιχειρηματικού πνεύματος και κουλτούρας στους τελειόφοιτους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Π.Ε. Φλώρινας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε ενημερωτικές συζητήσεις στα Σχολεία για θέματα επιχειρηματικότητας, ημερήσιες επισκέψεις των μαθητών σε αντιπροσωπευτικές επιχειρήσεις της Π.Ε. Φλώρινας, από τους κλάδους της Αγροδιατροφής και Εστίασης, διοργάνωση 2 κεντρικών εκδηλώσεων Τοπικής Γαστρονομίας στο Αμύνταιο και στην Φλώρινα, και ολοκληρώθηκε με έναν κύκλο αναστοχασμού των μαθητών στα σχολεία, με την συμμετοχή των αρμόδιων δασκάλων, των Σχολικών Συμβούλων, και τοπικών επιχειρηματιών.

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ευχαριστεί ολόψυχα την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας κ. Κίμωνα Σαββάκη, και τις Σχολικές Συμβούλους κυρίες Όλγα Μούσιου και Στέλλα Κασίδου για την αγαστή τους συνεργασία και συμβολή στην επιτυχή υλοποίηση των εκδηλώσεων αυτών.

Τέλος, ευελπιστούμε οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις να αποτελέσουν μόνιμο θεσμό, και να επαναληφθούν με μεγαλύτερη ακόμα επιτυχία και την επόμενη χρονιά. Δηλώνουμε δε ότι το Επιμελητήριο Φλώρινας θα συνεχίσει να είναι κοντά στους νέους και στις νέες της Π.Ε. Φλώρινας και με άλλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται και θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.