Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Εκδηλώσεις της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Φλώρινα για την ημέρα περιβάλλοντος (video)

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργάνωσαν χθες στο νέο Πάρκο σειρά εκδηλώσεις με τον γενικό τίτλο «Περι… βάλλουμε… ενεργά συμβάλλουμε».

Παρουσιάστηκαν βιωματικά εργαστήρια και προγράμματα που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς, ενώ παράλληλα λειτούργησαν το 4ο Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας και το πρόγραμμα «Η γαστρονομική παράδοση της Φλώρινας και οι προοπτικές της τοπικής παραγωγής μας» που υλοποιείται σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε Φλώρινας.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν το 5ο νηπιαγωγείο, το 6ο νηπιαγωγείο και το 7ο νηπιαγωγείο Φλώρινας, το 1ο δημοτικό, το 2ο δημοτικό, το 5ο δημοτικό και το πειραματικό Φλώρινας, το δημοτικό σχολείο Αρμενοχωρίου και η ομάδα entwining (νηπιαγωγείο Βεύης, 8ο νηπιαγωγείο, 11ο νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο Κ.Κλεινών).

Επιπρόσθετα, το γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας παρουσίασε «εικαστικές δράσεις», αλλά και «φυσικές διεργασίες» από τον σύλλογο εκπαιδευτικών πληροφορικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.