Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Στον ΑΗΣ Μελίτης η Ζωή Κωνσταντοπούλου (video)

Για εγκατάλειψη από την Πολιτεία σημαντικών μονάδων, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο προσοδοφόρας αξιοποίησης για την ενεργειακή πολιτική της χώρας, έκανε λόγο η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, από τον ΑΗΣ Μελίτης.

Η κα Κωνσταντοπούλου επισήμανε επίσης πως «ο ΑΗΣ Μελίτης αποτελεί σημαντικό κύτταρο της ΔΕΗ, σε μια εποχή πολύ αντίξοη, κατά την οποία δοκιμάζεται συνολικά η ενεργειακή πολιτική της χώρας».

Την κα. Κωνσταντοπούλου υποδέχθηκαν ο διευθυντής του ΑΗΣ Δημήτριος Παπαβραμίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Ελισάβετ Παναγιωτίδου, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος και στελέχη του σωματείου «Σπάρτακος».

Ο διευθυντής της μονάδας την ενημέρωσε για τεχνικά θέματα και τις δυνατότητες του ΑΗΣ Μελίτης τονίζοντας την αναγκαιότητα της σωστής λειτουργίας του και την προσφορά της Φλώρινας στην ελληνική οικονομία.

Ο δήμαρχος τόνισε τις θέσεις του για την μετακύλιση του Τοπικού Πόρου στα τιμολόγια της ΔΕΗ για την παροχή δωρεάν ρεύματος στους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του δήμου, αλλά και προτάσεις που αφορούν την ενεργειακή εκμετάλλευση των ορυχείων από το δήμο και την ενεργειακή φτώχεια που πλήττει τους κατοίκους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας ενημέρωσε την κα. Κωνσταντοπούλου για τα γενικότερα θέματά της Π.Ε Φλώρινας, όπως οι χαμένες θέσεις εργασίας στα ορυχεία και στον πρωτογενή τομέα μετά και το κλείσιμο της ΦΑΓΕ στο Αμύνταιο.

Η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, τέλος, αναφέρθηκε στο περιβάλλον που πλήττεται από τις δραστηριότητες της ΔΕΗ και των ορυχείων.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στους χώρους του ΑΗΣ.



11 σχόλια:

  1. Ρε δημαρχε,σαν τι επισκεπτικε τον ΑΗΣ η Κωνσταν!!!!! σαν τεως?ολιγη σοβσρωτητα σε αυτον τον τοπο!α και ο μαιντανος Η Τζαζεμενη παταλεικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΙΔΕΣ ΠΑΛΙ!!
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!!! ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!
      ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!
      ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!

      Διαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΝΤΕς ΤΩΡΑ ΠΑΡΩΝΤΕΣ ΕΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΚ ΜΕΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NAI, NAI, NAI, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΖΉΤΩ, ΖΗΤΩ................

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΒΡΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!
      ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΟΤΑΝ ΤΑ Γ........Α ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ

      ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΣΑΜΑΡΩΤΑ!!!

      Διαγραφή
  4. ζητω το εθνος ζητω η πστρις χητω η οικογενεια ζητω η ορθοδοξια!ωχ χορτοσα παω να κοιμηθω!καληνυχτα Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΑΤΡΙΔΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ , ΑΝΙΣΤΟΡΕΙΤΕ ΤΕΝΕΚΕ.

      Διαγραφή
  5. Ελληνικη φυλη?ωστε αυτοι ειναι οι ελληνες μεγαλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με ποιο θεσμικο ρολο εδωσαν αναφορα στην κωνσταντοπουλου οταν δεν ειναι καν βουλευτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.