Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Συγχαρητήρια επιστολή για τις διακρίσεις μαθητριών του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας στους Πανελλήνιους Αγώνες «Special Olympics»

Μετά τους Πανελλήνιους Αγώνες «Special Olympics» που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά το διάστημα από 18 έως 22 Απριλίου 2016, αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε θερμά τις μαθήτριες του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας Ειρήνη Λιάρου και Γεωργία Φρεσκάκη, για τη συμμετοχή τους και για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν, επιβεβαιώνοντας τη δύναμη της θέλησης και της προσπάθειας.

Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου, Χρυσούλα Σίπκα, για την ενθάρρυνση, την προετοιμασία και τη συνοδεία των μαθητριών, τους γονείς που υποστηρίζουν τα παιδιά ώστε να θέτουν στόχους και να εκπληρώνουν τα όνειρά τους, καθώς και τη σχολική μονάδα συνολικά, που σταθερά τους παρέχει ευκαιρίες για να αναπτυχθούν.

Ευχόμαστε τη συνέχιση της συμμετοχής σε ανάλογες διοργανώσεις, οι οποίες, ανεξάρτητα από το εκάστοτε αποτέλεσμα, διευκολύνουν τα παιδιά να χαρούν, να σχετιστούν και να πραγματώσουν το δυναμικό τους.
Από την άλλη πλευρά, παρόμοιες πρωτοβουλίες ευαισθητοποιούν και εμπνέουν το κοινωνικό σύνολο, αναδεικνύοντας τη δύναμη των ανθρώπων με αναπηρία. Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε περήφανους.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας
Παύλος Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.