Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Η Φλώρινα υποδέχεται τους καλύτερους παίδες και κορασίδες της Ελλάδας

Η Φλώρινα είναι έτοιμη να υποδεχθεί την αφρόκρεμα της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην κατηγορία των παίδων- κορασίδων.

Πρόκειται για την τελική φάση του ατομικού, διπλού και ομαδικού στο επίπεδο των παίδων-κορασίδων. Θα αγωνιστούν οι 32 καλύτεροι παίδες και οι 26 καλύτερες κορασίδες από όλη τη χώρα οι οποίοι προκρίθηκαν έπειτα από περιφερειακούς προκριματικούς αγώνες που προηγήθηκαν στις κατά τόπους περιφέρειες. Όλοι τους θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας. Παράλληλα τον τίτλο θα διεκδικήσουν 12 ομάδες παίδων και 8 κορασίδων στο ομαδικό, όπως επίσης στο διπλό θα αγωνιστούν 16 ζευγάρια παίδων και 13 κορασίδων.

Η μεγάλη αυτή διοργάνωση ανατέθηκε από την Ομοσπονδία για πρώτη φορά στη Φλώρινα, που θα προσπαθήσει να κρατήσει την παράδοση που έχει στην άψογη διοργάνωση μεγάλων αγώνων.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ καλούν όλους να παρευρεθούν το ερχόμενο τριήμερο στο Κλειστό του ΔΑΚ Φλώρινας για να παρακολουθήσουμε αγώνες πιμγκ πονγκ υψηλού επιπέδου και να χειροκροτήσουμε μαζί το μέλλον της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.