Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Παραδίδονται το φράγμα Τριανταφυλλιάς και ο κάθετος άξονας Φλώρινα - Νίκη

Η Π.Ε. Φλώρινας κάνει γνωστό ότι την Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 15:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παράδοση του έργου του φράγματος Τριανταφυλλιάς στον χώρο του φράγματος.

Θα ακολουθήσει την Παρασκευή 20 Μαΐου και ώρα 11:30 π.μ. παράδοση σε κυκλοφορία του τμήματος “Φλώρινα – Νίκη” του Αυτοκινητόδρομου Α27 και Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού “Κοζάνη – Πτολεμαΐδα – Φλώρινα – Νίκη”, στον ανισόπεδο κόμβο της Φλώρινας (ύψος Αρμενοχωρίου).

8 σχόλια:

  1. Επιτέλους! Ξύπνησαν κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι σαν τον ερωτησακια Αντωνιαδη.Που μονο αυτος ρωτουσε και φωναζε γιαυτα τα εργα.Γιατι ακομα θα κοιμοντουσαν καποιοι αλλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνεις τι λες;; Ένα έργο που ήταν έτοιμο εδώ και πολύ καιρό ,παραδόθηκε με τόση καθυστέρηση και πανηγυρίζεις;;; Ο ερωτησάκιας έχει βγάλει δεκάδες φωτογραφίες και άλλες τόσες φορές έχει εγκαινιάσει αυτόν τον δρόμο σαν αντιπεριφερειάρχης.

      Διαγραφή
  3. Δεν λέτε από ποιόν σε ποιν θα παραδοθεί!
    Που εμπλέκεται η Π.Ε. Φλώρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΕ;ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΈΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον φάγατε τον ερωτησάκια αλλά τελικά βλέπετε? Κάτι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ(;) ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΜΟΥ(!) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΑΔΑΣΜΟΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΝΙΚΗΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ...ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.