Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Στη Φλώρινα ο 2ος Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας

Την Κυριακή 15 Μαίου 2016 στην περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Βίγλας Πισοδερίου, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας μοτοσυκλετών, από το αθλητικό σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας και υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε) της οποίας ο Μ.Ο.Φ αποτελεί ιδρυτικό μέλος και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διοργανώσεων αγώνων Scramble.

Ο αγώνας έχει την μορφή κυκλικής επαναλαμβανόμενης διαδρομής συνολικού μήκους τεσσάρων (4) χιλιομέτρων και περιλαμβάνει λιβάδια, φυσικά και τεχνητά εμπόδια, άλματα καθώς και δασικά μονοπάτια.
Η συνολική του διάρκεια ορίζεται στα 90’ λεπτά συν 2 γύρους.

Συνολικά θα συμμετέχουν 5 διαφορετικές κατηγορίες μοτοσυκλετών και αναβατών οι οποίες θα αγωνίζονται ταυτόχρονα αλλά θα βαθμολογούνται διαφορετικά και θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος ανεφοδιασμού/επισκευών των μοτοσυκλετών, ορατός και πλησίον του κοινού ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί από τους αναβάτες κατά την κρίση τους και περίπου στα μέσα του αγώνα.

Μετά την λήξη του αγώνα θα ακολουθήσουν οι απονομές κυπέλλων και επάθλων ανά κατηγορία.
Οι θεατές μπορούν να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν ελεύθερα και δωρεάν τον αγώνα από όποιο σημείο επιθυμούν, σεβόμενοι τις υποδείξεις των κριτών που θα έχουν ορισθεί από την οργάνωση αλλά και των ορίων που θα καθορίζουν ειδικά τοποθετημένες κορδέλες κατά μήκος όλης της διαδρομής.
Θα υπάρξει επίσης στην διάθεση του κοινού, μικρό λεωφορείο που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της πόλης (κανόνια) για να μεταφέρει και να επιστρέψει ΔΩΡΕΑΝ όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα. Αναχώρηση λεωφορείου στις 10.30 πμ.

ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ: 10.30 πμ
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ: 11.15 πμ
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ: 11.30 πμ

Όλη την διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει η Εταιρία Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα και επιπροσθέτως, τον 2ο αυτόν αγώνα που διοργανώνεται στην πόλη μας από τον Μ.Ο.Φ, στηρίζουν ευγενικά ο Δήμος Φλώρινας, η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, αλλά και πλήθος τοπικών επιχειρήσεων που μας στήριξαν με άμεση ανταπόκριση και προθυμία και για αυτό ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς μας Chalet TOTTIS, Ήχος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, MyGas ΟΥΛΙΑΡΗΣ, Beer Bar KOZEL, Ελαστικά ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Hotel KING ALEXANDER, Ξυλεία ΒΙΕΜΑΚ, Εκτυπώσεις ADIGRAFO.

Επίσης πολύ σημαντική βοήθεια λάβαμε κι ευχαριστούμε ακολούθως τους Υδραυλικά-Θέρμανση ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, Μηχανήματα ΓΟΥΝΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, Ανταλλακτικά Αυτ/των ΑΛΕΞΙΟΥ, Αυτοκίνητα ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε, Café ΟΛΥΜΠΙΟΝ, Café-Beer Bar ΣτοΆ, Club FABRIK, Café THE FACTORY, BROWN Coffee, Ηλεκτ. Εγκαταστάσεις ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, Μεταλλικές Κατασκευές MAX METAL, Vitamin Bomb ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Ξυλεία ΣΤΑΥΡΟΥ, GIATRAKAS Travel, Είδη Κομμωτηρίου ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Wine Bar ΑΕΡΟΙΝΟ, Moto MAKINA, GERMANOS, Pizza ΒΑΣΙΛΗΣ, Anastasia Giovanoglou ART, Αναψυκτικά ΔΙΝΑΚΗ, Αυτοκίνητα ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Café The ROSE, Υγρά Καύσιμα ΡΑΣΠΟΠΤΣΗΣ, MOTOGAZEA, Είδη Σπιτιού ΣΙΑΠΑΣ, Ξενώνας-Εστιατόριο Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.

Σας περιμένουμε όλους για μια ξεχωριστή Κυριακή στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου.

Για το ΔΣ, τα μέλη, τους αθλητές και τους εθελοντές της οργάνωσης
Ο Πρόεδρος του Μ.Ο.Φ
Μιχάλης Καπουλίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.