Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

1ο Florina Trail Challenge

Σας καλωσορίζουμε στο 1ο Florina Trail Challenge, ένα διήμερο δρομικών εκδηλώσεων στην Φλώρινα.

Το Florina Trail Challenge αποτελείται από 3 διαδρομές ορεινού τρεξίματος των 31, 16 & 6 χλμ αντίστοιχα και 2 διαδρομές δρόμου 5 χλμ και 1.1 χλμ. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής, η επαφή των Φλωρινιωτών με το συγκεκριμένο άθλημα και η φιλοξενία και γνωριμία μας με όσο το δυνατόν περισσότερους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια εκδήλωση, στην οποία διοργανωτές/αθλητές/εθελοντές θα περάσουμε μια μέρα πάνω στο βουνό, μόνο όμορφες εμπειρίες και θετικά συναισθήματα, μπορεί να μας προσφέρει.

Η εκδήλωση μας, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ΣΚ του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, στις 11-12 Ιουνίου 2016, ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου με ένα αγώνα για τους μικρούς μας φίλους, με την ονομασία Junior Run μήκους 1.1 χλμ, ενώ ακολουθεί ένας αγώνας μήκους 5 χλμ με την ονομασία Sakoulevas Run. Ο αγώνας αυτός, στα πρότυπα των αγώνων urban trail, ξεναγεί τους αγωνιζόμενους στην πόλη της Φλώρινας, ενώ τα 2/3 της διαδρομής γίνονται πάνω στο πλακόστρωτο του Σακουλέβα.

Το πρωί της Κυριακής, ο πρώτος αγώνας Arctos Trail 31 χλμ εκκινεί στις 09:00 και ακολουθούν στις 09:30 οι υπόλοιποι αγώνες Lupus Trail 16 χλμ & Lynx Trail 6 χλμ με τις απονομές να γίνονται το μεσημέρι. Λίγο πριν τις απονομές, θα υπάρξει κλήρωση δώρων από τους χορηγούς μας, που θα περιλαμβάνει και τους αγωνιζόμενους του Σαββάτου.

Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε όλους και όλες εσάς, υπάρχουν 14 διαφορετικά πακέτα συμμετοχής ανάλογα σε ποιόν αγώνα θα πάρετε μέρος και αν θα επιλέξετε το βασικό πακέτο ή το πακέτο με την πολύ όμορφη τεχνική μπλούζα της εταιρίας Tecnica. Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε τον αγώνα μέσα στην Φλώρινα με έναν από τους αγώνες πάνω στα μονοπάτια του Βαρνούντα, υπάρχει το ανάλογο πακέτο συμμετοχής με μειωμένο αντίτιμο.

Τελευταία ημέρα εγγραφών και πληρωμών είναι η Κυριακή 29 Μάιου.

Για να δείτε λεπτομέρειες για την εκδήλωση και να δηλώσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://florinatrailc.gr/el/

Όλοι οι αγώνες έχουν εκκίνηση και τερματισμό το Νέο Πάρκο, ενώ για τη συμμετοχή ανήλικων είναι απαραίτητη η κατάθεση Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα (από την ιστοσελίδα μας)

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Μη Κερδοσκοπική Εταιρία All Cycling, ο Σ.Ε.Ο. Φλώρινας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Φλώρινας.

Υπεύθυνος Διοργάνωσης FTC
Σπύρος Καρατζούλης
info@florinatrailc.gr
6936 759686

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.