Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Έναρξη των προπονήσεων «Άνοιξη 2016» για τον Α.Ο.Φ.

Το Σάββατο 9/4 ξεκίνησαν και επίσημα οι προγραμματισμένες προπονήσεις Άνοιξης 2016 για τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας, με την συμμετοχή πολλών παιδιών, αθλητών του ΑΟΦ και όχι μόνο.

Ο Όμιλος πιστός στις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις του προς τους γονείς, εφαρμόζει ένα 10 μηνο προπονητικό πρόγραμμα για τα παιδιά με στόχο την ψυχαγωγία και την άθληση. Στην κατεύθυνση αυτή, τα μικρά Αοφάκια απασχολούνται τον Χειμώνα με την Χιονοδρομία (Δρόμων Αντοχής-Αλπικό) με Πανελλήνιες διακρίσεις, την Άνοιξη με την Ποδηλασία (Αγωνιστική-εκμάθηση τεχνικής ποδηλάτου), την Ορειβασία, το τρέξιμο, την Ιππασία, τις ασκήσεις δύναμης και τέλος Ιουνίου με την καθιερωμένη 7 ήμερη κατασκήνωση του ΑΟΦ στην θάλασσα, που φέτος θα συμπληρώσει τον 6ο χρόνο.

Ολες οι δράσεις του ΑΟΦ ‘ανεβαίνουν’ στο ενημερωμένο δυναμικό site μας, που πλέον μέσα από αυτό, αναδεικνύεται έμπρακτα η δουλειά μας.Πρόσφατα ξεκίνησε και το νέο τμήμα NORDIC WALKING AOF για ενήλικες, με πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο της Φλώρινας.Τα προγράμματα των προπονήσεων Άνοιξης 2016 των αθλητών, καθώς και του Nordic Walking ενηλίκων είναι αναρτημένα στο www.aoflor.gr

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.