Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλη διάκριση για το τμήμα Μαγείρων του Ι.Ε.Κ. Volteros

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας CHEF» του Ι.Ε.Κ. VOLTEROS. Συγκεκριμένα την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στα πλαίσια της έκθεσης -EXPOTROF- διενεργήθηκε διαγωνισμός για την ανάδειξη του Έλληνα CHEF.
Οι σπουδαστές: Ζέμπι Αρμελίν και Εσμεράλτο Μουλλάι του ΙΕΚ VOLTEROS διαγωνίστηκαν στην κατηγορία των σπουδαστών CHEF και ανάμεσα από 20 διαγωνιζόμενους κορυφαίων σχολών μαγειρικής, απέσπασαν την 3η Θέση (χάλκινο μετάλλιο)
Και οι καθηγητές του τμήματος Καλογερίδης Γεώργιος, Σημαδόπουλος Γεώργιος, διαγωνιζόμενοι στην κατηγορία των επαγγελματιών CHEF, ανάμεσα σε 15 διαγωνιζόμενους, κατέκτησαν επίσης την 3η Θέση (χάλκινο μετάλλιο).
Αποτελεί πλέον αναμφισβήτητο γεγονός ότι το Τμήμα Μαγείρων του ΙΕΚ VOLTEROS συγκαταλέγεται πλέον στα τρία κορυφαία τμήματα μαγειρικής της χώρας. Αυτό δε αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους τους σπουδαστές και καθηγητές του Ι.ΙΕΚ αν αναλογιστούμε ότι την εξεταστική επιτροπή την αποτελούσαν μέλη των ενώσεων αρχιμαγείρων Κρήτης – Κυκλάδων – Δωδεκανήσου – Ιονίων νήσων και του CHEF CLUB Ελλάδας’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.