Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η πρώτη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας (video)

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε. Φλώρινας προς τους δημοσιογράφους έγινε χθες το απόγευμα.
Στην παρουσίαση μίλησαν κατά σειρά οι Γιάννης Αντωνιάδης, Σωτήρης Βόσδου, Ιωάννα Ζάχου – Μίσκα, Στάθης Κωνσταντινίδης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θωμάς Θεοδώρου.


111 σχόλια:

  1. Φανερή η υπεροχή του Βόσδου. Επιτέλους ας δώσει ο λαός της Φλώρινας σ ' έναν πολιτικό που διαθέτει όλα τα προσόντα να βοηθήσει τον νομό μας. Σήμερα έχουμε ανάγκη από άξιους πολιτικούς και όχι από χτυπήματα στην πλάτη. Έλειπε ο αέρας νικητή από τον Αντωνιάδη. Από τάξιμο σπίτι δεν έπεσε. Μας τα' παν κι άλλοι. Τελικά μήπως αποδειχθεί λίγος; Εμφανώς αγχωμένη και έξω από τα νερά της η Ζάχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1149...ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ NA ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ???? ΠΩΣ ΠΩΣ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ (καφενέ συζήτηση) ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΒΟΣΔΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕΤΟ~!!!! Η φυγή (μετά απο πιέσεις) του Σαχινίδη Φλώρινας απο το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Φλώρινας, ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ στην αποτροπή της εκλογής του ΒΟΣΔΟΥ στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο οποίος είναι ήδη πολύ μπροστά. Λες;

      Διαγραφή
    3. 1149 ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΒΩ. ΜΑΖΕΒΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

      Διαγραφή
    4. ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ!

      Διαγραφή
    5. O Kωνσταντινίδής έχει την εμπειρία και μπορεί πολλά να προσφέρει , ο Αντωνιάδης με τις διασυνδέσεις απο την Ομοσπονδία μπορεί να βοηθήσει το τόπο και ο Βόσδου στα διοικητικά και με τις γνωριμίες δεν πιάνεται, αποφασίστε ποιόν θα ψηφίσουμε, όλοι τους είναι καλοί για το τόπο μας. Μην ακούτε τα κουσ-κουσ φλυαρίες.

      Διαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ Ν.Δ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥ. ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΑΣΤΟΣ Ο ΒΟΣΔΟΥ. ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Η ΚΥΡΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ. ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω, το θράσος αυτών των ανθρώπων είναι τουλάχιστον σκανδαλώδες. Το γεγονός και μόνο ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ψηφίζουν ΝΔ σ'αυτήν την πόλη είναι αστείο και παράλληλα καταθλιπτικό.
      ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    2. πολυ σωστα.... ειναι θρασος να ζηταει ψηφους η νεα δημοκρατια

      Διαγραφή
    3. Οχι απλα μαυρο αλλα καταμαυρο.Απο τον μομο Φλωρινας μονο αρπαζουν φορους ΦΠΑ ΕΝΦΙΑ ,δυσαναλογο φορο πετρελαιου απο τους αλλους νομους γιατι στην Φλωρινα ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ θελουμε δεν θελουμε πολυ μεγαλιτερες ποσοτητες αρα και μεγαλιτερο φορο.
      Ολοι οι αλλοι νομοι διεκδικουν και παιρνουν εργα για Τουρισμο χαμηλοτερο ΦΠΑ επιβαρυνση κρατικου προυπολογισμου για πλοια αγονων γραμμων, ιδια τιμη ρευματος ΔΕΗ για ρευμα που παραγεται εδω και μεταφερεται με κοστος παντου με ταυτοχρονη επιβαρυνση του περιβαλλοντος μας .
      Τ ι εχει διεκδικησει ο βουλευτης μας της ΝΔ για την ΦΛΩΡΙΝΑ,υποταγμενοι στην κεντρικη εξουσια σαν τα προβατα.
      Διεκδικειτε μια απο τα ιδια,φτανει πια αηδιασαμε.
      Κολουτουμπες ε κολουτουμπες.

      Διαγραφή
  3. Κυρ Αντωνιάδη καλά το επισημάνατε για των Ιωσηφίδη ότι έχετε την στήριξη του σαν ψηφοδέλτιο αισθάνεστε κάτι ηηηηηηη μήπως φοβάστε κάτι νοών ν...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε με βουλευτή Αντωνιάδη και Δήμαρχο βοσκό..........το μπουρλότ θα έχει μεγάλη αξία όποιος παίζει μαζί τους . Άντε και στις επόμενες βουλευτής ο ΙΤΣΚΑΣ ΙΜΑ ΠΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ME ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΒΟΣΔΟΥ.Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ? ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ 2ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ.ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΤΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΗ!!! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμφανίστηκαν με τη σειρά : ο φοβισμένος Αντωνιάδης, ο καταρτισμένος Βόσδου, η όμορφη εγωϊστρια Ζάχου και ο απολογούμενος (εκ του ύφους του) Κωνσταντινίδης. Η άποψη αυτή είναι προσωπική και αφορά την ολιγόλεπτη παρουσίαση. Διακρίνεται σ΄αυτη οτι κάποιοι έιναι αγχωμένοι συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της ΝΟΔΕ. Ας νικήσει λοιπόν ο Βόσδου....συγγνώμη... ο καλίτερος ήθελα να πω....
    ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Katartismenos se tiiiiii...pante na rotisete stin kerkira....noudouli ...omologoumenos o pio apotiximenos perferiarxis

      Διαγραφή
    2. http://www.corfutime.gr/archives/20786

      Διαγραφή
    3. Καταρτισμένος σε τι;
      Στο να διορίζεται σε θέσεις με μεγάλους μισθούς!

      Διαγραφή
    4. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΒΟΣΔΟΥ ΛΟΓΙΚΑ;

      Διαγραφή
  8. Όσοι/ες θέλετε να εκφράζεστε προσβλητικά κατά ανθρώπων, να το κάνετε με ονοματεπώνυμο, και όχι ανώνυμα. Ειδάλλως, είστε απλώς ελεεινοί συκοφάντες του πληκτρολογίου. Γέμισε η Ελλάδα από ανώνυμους τζάμπα μάγκες του καναπέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε βαρεμένε ; Εσύ σχολιάζεις επώνυμα; Λογοκρισία και εδώ;;; Η Ελλάδα γέμισε από άκαπνους γλείφτες της εξουσίας, σαν εσένα.

      Διαγραφή
    2. Γιατί βαρέθηκα να διαβάζω τις συκοφαντίες του κάθε ανώνυμου στα blogs.

      (Υ.Γ. Το ενδεχόμενο να φας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σου πέρασε καθόλου απ'το μυαλό πριν γράψεις το παραπάνω σχόλιο?)

      Διαγραφή
    3. 5: 46 καταλαβαίνεις τι λες;; Ποιος νομίζεις ότι είσαι ;;Το κουβαδάκι σου και σ΄ άλλη παραλία.

      Διαγραφή
    4. Ξέρουμε τι χαφιέδες είστε εσείς οι δεξιοί και έτσι τουλάχιστον προστατευόμαστε από την ανωνυμία μας.

      Διαγραφή
  9. ΣΤΑΘΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας τέλειωσε ο Στάθης πριν καν ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία.

      Διαγραφή
  10. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΚΑΛΕΣΕ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΜΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝ ΣΥΡΜΑ ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΑΘΗ, ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑΘΗΣ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ : Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2015 - 5:41 μ.μ.

      ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ?...ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΟΤΥΦΛΑ!...ΧΑΧΑΑΑΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!

      Διαγραφή
  11. Σαν να είναι έτοιμοι για εκτέλεση μοιάζουν. Κατάλαβαν τι τους περιμένει στην κάλπη. Μας πόνεσαν και μας εξόργισαν πολύ . Τώρα ήρθε η ώρα να τους το ανταποδώσουμε. Τέλος με την σημερινή μνημονιακή ΝΔ -- ΠΟΛ.ΑΝ του Σαμαρά. Άραγε στην ΝΟΔΕ ΈΧΟΥΝ ΑΦΊΣΑ ΤΟΥ ΣΙΜΠΥΛΙΔΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 544 εχουν αφίσα του ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ πόντιοι πολλοί και εσύ άλλος ένας.

      Διαγραφή
    2. 7:29 έχεις τρικυμία στο κρανίο .

      Διαγραφή
  12. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ :
    ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝΦΙΑ, ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ, ΕΚΧΩΡΗΣΗ (ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ) ΔΕΗ ΚΑ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑΚΙΑ.
    ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Αντωνιαδης οταν θα καταλαβει οτι η Φλωρινα δεν εχει μονο ποντιους, οταν θα παει στη δουλεια οπως ολοι οι καθημερινοι ανθρωποι σαν και εμας,οταν θα βλεπει τους πολιτες ως ανθρωπους και οχι ως ψηφους, τοτε θα εχει δικαιωμα να μιλαει...θα πουλησει για πλακα τους ψηφοφορους του,μετα τις εκλογες και να δω τι θα λενε οσοι τον υποστηριζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.
      ΓΙ΄ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!
      ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ!

      Διαγραφή
    2. ΡΕ 4:29 μ.μ. ΜΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΤΙΑ!.

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΙΣ ΠOΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ 4:29??? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ?...ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ?
      ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ?...ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ?...ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ!....ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ!

      Διαγραφή
  14. Ο αντωνιαδης απεδειξε οτι δεν ηταν ποτε νδ. Μονο για τον εαυτουλη του λογια και τιποτα αλλο. Αερας κοπανιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 13 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .....ΣΤΑΘΗ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα υπόλοιπα της Ν.Δ σε λίγο έρχεται το τέλος. Αντωνιάδη τι φαντάστηκες ότι θα ψηφίσουμε την μνημονιακή Ν.Δ επειδή εσένα στην βάρεσε να γίνεις ΚΑΙ βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την 'εκανες παραμάγαζο την Εύξεινο Λέσχη Αντωνιάδη γιαυτό την άδειασες από κόσμο. Τώρα είναι εκλογικό σου γραφείο. Ε όχι ρε μεγάλε φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σαφης υπεροχη του βοσδου που θα πρεπει ομως να υπολογισει οτι το κομμα του προκαλεσε μεγαλα αγχη και ουκ ολιγη δυστυχια στον ελληνικο λαο. Αρα η ανωτεροτητα του σε σχεση με τους υπολοιπους , οπως αναφερθηκε σε παραπανω σχολια, δεν σημαινει κατι το ιδιαιτερο στις παρουσες συνθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ειναι λιγος ο χρονος για τον Βοσδου μεχρι τις εκλογες...ειναι θα μου πειτε η δουλεια του που ο χρονος που του απομενει ειναι ελαχιστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι τη γιαγιά μας άμα τη διορίζανε συνεχώς μέχρι τα 100 της θα ήταν αινστάιν

      Διαγραφή
  20. ο αρχοντας των σκουπθδιων μαζι με Αντωνιαδη....τον βλεπω διευθυντη του γραφειου του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΑΠΛΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν η Ζάχου δείχνει να είναι εγωίστρια μια πρωτοεμφανιζόμενη στον πολιτικό στίβο,να τα σκίσω τα πτυχία της ψυχολογίας! Ενώ ο παντοτινά κρατικοδίαιτος ΒΛΑΧΟΣ ε! Βόσδου ήθελα να πω,με ύφος εκατό καρδιναλίων δεν είναι τότε ...Άντε γεα!!!!!
    Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ
    ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ.ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΙΚΑ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα τη γυναικα μου ποτέ δεν την καλεσαν σε κανενα ψηφοδέλτιο. Εκτός αυτου η εγωίστρια -απ΄οτι λενε τα παπαγαλάκια- εθεσε και όρους..... αλλά δυστυχως δεν εισακούστηκε..... και αντικατέστησε την Γεωργοπούλου....
      κοι ρασμπρα ρασμπρα

      Διαγραφή
  24. Σαν χαρακτηρισμένος τρομοκράτης του πληκτρολογίου, αλλά και ψηφοφόρος της σταθερότητας, προτρέπω όλους να ψηφίσουμε την αγχωμένη εγωίστρια,μήπως και δώσουμε τρομοκρατική νότα στην ψήφο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΒΟΣΔΟΥ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΙΚΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ..ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΛΑ..ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Giati meteklogika tha Kiverna i nea dimokratia? O andoniadis exi doulia na pai. O vlaxos pou tha pai?

      Διαγραφή
  26. εδω νοιζονται ποιος θα βγει πρωτος και δεν λενε τις μαζικες φυγες μελων μας στη Νοτια Ελλαδα. φευγει το εδαφος κατω απο τα ποδια μας και εδω τον χαβα μας. Σκορπανε στα ποταμια και στις τελειες τα μελη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ....συνέντευξη σας μάρανε για να ταίζετε τους κολλητούς δημοσιογράφους σαςςςςςς.....Το στόλισμα με...γιαούρτια ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ΄...
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ εξυπνάκια ανώνυμα που λές στους άλλους να βάζουν το ονομα τους είναι....

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΔΟΣΠΙΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Άννα Σπύρτου.Τέλος με αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο κ. Βόσδου φαίνεται να είναι άξιος και καταρτισμένος ως πολιτικός και ως άνθρωπος, είναι ευκαιρία για τον τόπο μας να εκλέξουμε μια τέτοια προσωπικότητα για να μας εκπροσωπήσει στην βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επ αυξάνω. Είναι καταρτισμένος στο να βολευει τους αυλικούς του.

      Διαγραφή
    2. O κ. ΒΟΣΔΟΥ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΕΙ;

      Διαγραφή
    3. http://kerkyraikialepou.blogspot.gr/2009/08/blog-post_3405.html

      Διαγραφή
  30. Όλοι Κωνσταντινίδη!!! Έδωσε μάχες (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) για να αποκτήσει η χώρα μας σταθερότητα.
    Εξάλλου, γιατί να αλλάξουμε το πρόσωπο; έτσι κι αλλιώς τους ίδιους αγώνες (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) θα δώσουν και οι άλλοι συνυποψήφιοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς Στάθη, τον βαρέθηκε ο οργανισμός μας

      Διαγραφή
  31. Ο Στάθης απέτυχε παταγωδώς. Το πρόβλημα είναι να αλλάξει η κυβερνητική πολιτική. Ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα όρια του. Δεν πρέπει για άλλη μια φορά να παρασυρθούμε από πρόσωπα και να χάσουμε την ουσία. Η κινδυνολογία δεν έχει θέση στην δημοκρατία. Μαύρο στα μνημονιακά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΩΞΩ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΡΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΤΑΘΗ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ!
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!
    ΕΙΠΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ...ΚΑΡΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΑΓΝΟΣ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΡΟΪΚΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ....ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝαι ΧΑΤΖΑΡΑΣ....ΑΔΑΜ...ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΠΗΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΖ ΓΡΑΒΑΤΕΣ!
    (παρακαλω να αναρτηθει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΟΛΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
      ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο "ΣΚΟΥΠΗΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΖ ΓΡΑΒΑΤΕΣ!"....ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ?...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
    3. Adam kai xatzaras miristikan tzab a fagito!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ. ΤΟΣΗ ΖΗΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  35. ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΤΑΘΙΚΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πουλακι θα το τρωτε για πολλα χρονια ακομη!
      ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!

      Διαγραφή
  36. Μ Α Υ Ρ Ο !!!! ΜΟΥ ΜΕΙΩΣΑΤΕ 50% ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ , ΜΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ , ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ, ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 13 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΘΗ ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ !!!! ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ 8:23 π.μ.ΣΕ 13 ΜΕΡΕΣ!....Ο ΣΤΑΘΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ!

      Διαγραφή
  38. ΤΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ?????

    Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ι ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ..ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
    ΕΔΙΩΞΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,
    ΨΗΦΙΣΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ.
    ΤΟΣΑ(( ΚΑΛΑ )) ΕΦΕΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ή ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ένας ακόμα υποψήφιος παλαιάς κοπής ζητά την ψήφο μας.
    Το όνομα του Γιάννης Αντωνιαδης.
    Παραλήρημα υποσχέσεων η ανούσια κατά τα άλλα τοποθέτηση του.
    Μας έταξε 1000 οκτάμηνα κάθε χρόνο στη ΔΕΗ.
    Είπαμε ρε φίλε ότι έχουμε ζόρι αλλά να μας δουλεύεις από πάνω και να παίζεις με τον πόνο μας έλεος πια.
    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χορός του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου με τον Αντωνιάδη να εισέρχεται και να συνοδεύεται από τον Νίκο Κακιούση.
    Στην πρώτη γραμμή μαζί τους και Χατζάρας, Καρακατσάνης.
    Με το παλιό υλικό του Κορτσάρη όχι νέα αρχή δε γίνεται, ούε η παλιά δε μμπορεί να αναβιώσει αφού αυτοί οι κύριοι φρόντισαν να αποψιλώσουν τον Κορτσάρη και να τον οδηγήσουν σε εκλογικό διασυρμίο.
    Καλά κρασιά Αντωνιάδη. Τώρα ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ!
      ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΥΡΜΙΟ ΤΟΝ ΄΄BIG BROTHER KORTSARH΄΄!ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ Μ.........Α!ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΡΤΣΑΡΗΣ!ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

      Διαγραφή
  41. επιτελους ενας αξιολογος υποψηφιος για την παραταξη ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ και τα χωρια του καμπου μαζι σου καλυ επιτυχια Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. και εμείς οι γονείς.....του 6ου Δημοτικού Σχολείου μαζί με το Γιάννη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ! ΑΦΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμε 12-1-2015 10:36. Να μιλας για το εαυτό σου. είσαι το 1/300 ή το πολύ 2/150 του 6ου δημοτικού σχολείου. Και πάω στοίχημα οτι οδηγείς και ZAFIRA. ....γλυφτράκιιι!!!

      Διαγραφή
  43. DLD AN ERTHI O DASKALOS THE MIOTHI TO PETRELEO KAI THA AFKSITHOUN OI MISTHOI......???? MALON THELETE POLU NA VGI ENAS ANTHROPOS POU DEN DOULEPSE POTE KAI O MISTHOS TOU ITAN PAXILOS K PERNOUSE ZAXARI STIS PLATES TON FLORINIOTON MIA ZOI???? KAI TORA POU IRTHE I ORA GIA PROTI FORA STI ZOI TOU NA DOULEPSI PRAGMATIKA THELTE NA MAS TON KATSIKOSETE ALA TOSA XRONIA NA TON TAIZOUME???????? OXI NA PAEI NA DOUPELPSI KANONIKA OPOS OLOS KOSMOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗ Η ΠΡΕΣΠΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΔΟΙΡΑΝΗ ΚΑΙ Η ΖΑΖΑΡΗ ΚΑΙ Η ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΤΙΤΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!....

      Διαγραφή
  45. Καλό παιδί ο Στάθης. Στα καλάθια δε χωράει.
    Ο μπάμπης τον έσωσε κι αυτός του πριόνεζε την καρέκλα μετά γύρα σύρα στον Κορτσάρη να πάρει θέση στη λίστα και μετα΄δίπλα στο Λιάνη και τον τρόμπλαλα μακα μαμάκα και γιές σερ μικρούλα δεη κι από πριν το δημο αντιπαροχή.
    Κι όλο να βάζει σόγια να πλακώνονται στισ δημοτικές και να ψηφίζει κανι ναι σε όλα για να μένει λάδι.
    κι αφου τα κάνει όλα αυτά μια με τον κικλτίδη με τη ντόρα μια με το σαμαρά με τις πλάτες του μπάμπη βάζει πλώρρη και για καραμανλή Οπου Φυσ'αει Ανεμος.
    Βοσκόπουλος πλήρωνε τους γύφτους για να βγεί η φάτσα του Βοσκόπουλο κυνήγαγε ο αχάριστος.
    Πολλά παλούκια πήδηξε το καλό παιδί σε ποντιακό τώρα θα κάτσει, Και τι κάτσο, ντούροοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!...
    Ο Κος ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ....Ο Κος ΒΟΣΔΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ...ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ....Η δε Αξιοπρεπέστατη Κα ΖΑΧΟΥ-ΜΙΣΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!...(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ

      Διαγραφή
    2. ENO O ANTONIADIS EXEI AKOMA PSOMIA STA KOINA POU EXEIPERASI APO OLES TIS DIMOSIES THEISI EFTHINIS...... MALON DEN MPORITE NA TO XONEPSETE OTI THA KSANAVGI O STATHIS KAI OTI O DASKALOS THA PREPI EPITELOUS NA "KANEI" TO DASKALO KAI NA DOULEPSI SAN OLO TO KOSMAKI!!!

      Διαγραφή
  47. Οι 78 καραγκιόζηδες γράφουν και κάποιοι ανόητοι τους διαβάζουν! Δεν σας διαβάζω ανώνυμα τσογλάνια! Ούτε ε΄χω την αξίωση να με διαβάσεις κι εσύ βρε ανόητε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. daskale ftani mas prokalis me tis idees sou parto apofasi oti perase i mpogia sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Φιλε Γιαννη αλλο η τρισταυρια και ακκο η μονοσταυρια..στην τρισταυρια καλα πηγες,στη μονοσταυρια τριτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΘΥΜΙΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ..ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ..ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ..
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΩ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ..ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ?ΞΕΡΕΙ Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ 10ΑΡΙΑ,ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ..ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΟΜΜΑ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 'Η ΤΟΥ ΚΥΡ ΦΩΤΗ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΙΜΑΣ..ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Η ΣΧΟΛΗ ΚΟΡΤΣΑΡΗ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ..ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ..ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. O ΣTAΘΗΣ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ..ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ?ΜΕ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ ΝΔ..Ο ΔΕΞΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΣΤΑΘΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

      Διαγραφή
  56. ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ..ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΔΗΣΟ?ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ 13 ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΚΑΤΣΕ Η ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΗΔΕΙΑ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΠΟ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΛΟΓΚΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 1980-90..ΑΚΟΣΤΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΟΥ..ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ..ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ..
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΙΟΥΡΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Το γραφείο του Στάθη έχει πάρει εργολαβία τη συκοφάντηση του Αντωνιάδη, αν νοιαζόντουσαν τόσο και για τα προβλήματα του Νομού, θα ήμασταν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Με Χατζαρα,Μανουκακη και Κακιουση καπαρωσες την 4η θεση Γιαννακη..τα κορτσαρακια δεν τραβανε,διωχνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.