Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Εντός της πόλης θα πρέπει να μεταφερθούν οι υπηρεσίες του δήμου Φλώρινας με απόφαση του ΣτΕ (video)

Για δικαίωσή του μετά την απόφαση του ΣτΕ, σχετικά με τη στέγαση των υπηρεσιών του δήμου εντός του ιστού της πόλης, έκανε λόγο ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ο κ. Βοσκόπουλος αναφέρθηκε στο ιστορικό του θέματος, από το 2011 μέχρι σήμερα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε όσους αντιδρούσαν, ενώ τόνισε πως από ‘δω και πέρα θα αναζητηθεί ο κατάλληλος χώρος για τη στέγαση όλων των υπηρεσιών μέσα στην πόλη.


11 σχόλια:

  1. Αυτοί που δικαιώθηκαν είναι ο σύλλογος μηχανικών και οι πολίτες της Φλώρινας που προσέφυγαν στην δικαιοσύνη κατά της παράταξης Βοσκόπουλου που αποφάσισε να φύγουν οι υπηρεσίες από την πόλη. Το δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή, ακύρωσε την απόφαση της παράταξης Βοσκόπουλου και διέταξε την επιστροφή των υπηρεσιών στην πόλη._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΛΈΕΙ ΨΈΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΆ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.57 πέφτεις σε αντιφάσεις γιατί και ο Βοσκόπουλος στον σύλλογο μηχανικών ανήκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω με τον 12:12. Είναι μεγάλη κατηγορία αυτή του 10:57. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας διαφωτίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος(Βοσκόπουλος) μετά την εκλογή του ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη(Ηλιάδη)οι υπηρεσίες των 300 υπαλληλων να φύγουν από τα γραφεία τους και να εγκατασταθούν οι υπηρεσίες του Δήμου(!!!!!!!!!!!!!)Αυτό φυσικά δεν έγινε δεκτό, αλλα για την πολεοδομία που ήταν πρωην υπηρεσία της Νομαρχίας και είχε μεγάλο αρχείο η περιφέρεια δέχτηκε χωρίς ενοικίο να παραμείνει στο κτίριο. Ο Βοσκόπουλος δεν το δέχτηκε και οι συνάδελφοι του τον πήγαν στα δικαστήρια και δικαιώθηκαν. Φέτος ο Αντιπεριφερειάρχης Μπίρος απομάκρυνε γραφεία και υπηρεσίες της Περιφέρειας και προσέφερε τον 3ο όροφο του Διοικητηρίου για να στεγαστούν οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου.Αυτό δηλαδή που δεν ήθελε με την πολεοδομία το έκανε με άλλη υπηρεσία του. κόστος της μετακόμισης και της ανακαίνισηςτου 3ου ορόφου της Περιφέρειας κόστίσε κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε σε καλή κατεύθυνση βρίσκεσε.Επιτέλους αυτός ο κατακερματισμός υπηρεσιών πρέπει να συμμαζευτεί . Δεν είναι λογικό να υπάρχουν δημοτικές υπηρεσίες διασκορπισμένες η μία στο νέο χωριό η άλλη κάτω στο τσιφλίκι η άλλη στην Σπηλιάδου το δημαρχείο σε ένα μικρό κτήριο στο ποτάμι ... .Επιτέλους πρέπει να μπεί μία τάξη σε αυτό το μπαχαλο που επικρατεί .. Αν με ρωτήσεις σαν απλό δημότη χωρίς δεύτερη σκέψη το ξενοδοχείο Αντιγόνη περιμένει αρκεί να υπάρχει βούληση. Θα έχει κοινή είσοδο για όλους τους δημότες και δημοτικούς υπαλλήλους και με ωραία θέα τον Πύργο της Περιφέρειας πρώην Νομαρχίας , είναι στο κέντρο της πόλης πλάι στα κτέλς και είναι προσβάσιμο σε όλους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΚΆΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΉΓΑΝ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΣΤΟ Σ. Τ. Ε. ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΎ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΆΝΕ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΛΊΤΗ Ή ΤΟ ΠΈΡΑΣΜΑ.
    ΌΧΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΈΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΈΦΕΡΕ. ΑΛΛΆ ΛΌΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ!!! ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ;; ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΕ ΤΑ ΠΌΔΙΑ. ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΆΛΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΈΣΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΝΟΜΟΎΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΎΝ.
    ΤΏΡΑ ΕΣΎ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΠΛΉΡΩΝΕ ΤΗΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΕΙΑ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.41 Αυτή είναι η αλήθεια. Ξέχασες τους μακροχρόνια ανέργους που δεν έχουν ψηφίσει Βοσκόπουλο και δεν μπορούν να πάνε ούτε σε σούπερ μάρκετ με τα πόδια.

      Διαγραφή
    2. Δεν σε βολεύει η αλήθεια 8.06. Που ξύπνησες πρωί πρωί να γράφεις σχόλιο

      Διαγραφή
  8. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΟΣΟ ΠΑΕΙ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΕΛΕΧΟΝΤΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ Η ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ>ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
    ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΣΕ ΥΠΕΡΕΣΙΑ.

    ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ . ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΠΟΤΕΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ...ΜΠΟΥΦΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ>

    ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΫΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΕΙ

    ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε αφήστε τα αυτά.Θυμάστε την ταινία που λεγε..."είναι να μην τρουπώσω, αν τρουπώσω....". Ε λοιπόν, Μπίρο πες αλεύρι, ο Βοσκόπουλος κι άλλον όροφο γυρεύει!Και θα στον πάρει φυσικά αν θέλει, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις εσύ προσωπικά γραφείο...Καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.