Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Γ. Αντωνιάδης: «Απούσα η κυβέρνηση από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου»

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με θέμα «Απούσα η κυβέρνηση από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου», κατέθεσε ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

Αναλυτικά η ερώτηση:

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Η Ελλάδα σπαράσσεται από άκρον εις άκρον από κοινωνικές αναταραχές. Αγρότες, γιατροί, δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες και όχι μόνο βρίσκονται στους δρόμους. Εθνικές οδοί, κεντρικές αρτηρίες και τελωνεία είναι κλειστά επ’ αόριστον προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στην ήδη λαβωμένη οικονομία της χώρας. Περιουσίες χάνονται, επιχειρηματίες πτωχεύουν, ενώ οι επιχειρήσεις κατά χιλιάδες μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό με αποτέλεσμα εργαζόμενοι να μένουν άνεργοι. Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες εισέρχονται καθημερινά στη χώρα ανενόχλητοι, χωρίς κανείς να μπορεί να τους ανακόψει.
Την ίδια στιγμή, αντί όλων αυτών, ο Πρωθυπουργός με τους υπουργούς του επιχειρεί συνεχείς δραπετεύσεις στο εξωτερικό αντί να ασχοληθεί με τη χώρα που «φλέγεται». Αυτά ούτε στη Ζιμπάμπουε δε γίνονται.

Κατόπιν των ανωτέρω,

Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός
Όλη η Ελλάδα διερωτάται,
«Υπάρχει Πρωθυπουργός»;
«Υπάρχει κυβέρνηση»;
«Υπάρχει έστω και ένας από την κυβέρνηση που να προσπαθεί να δώσει λύση σε κάτι»;

Ο ερωτών βουλευτής
Γιάννης Αντωνιάδης

28 σχόλια:

  1. Καλά τώρα αυτή είναι ερώτηση ή μήπως περιμένει απάντηση;
    Κάνε σοβαρή αντιπολίτευση κυρ βουλευτή, κατέθεσε προτάσεις, συγκρότησε ολοκληρωμένο σχέδιο για να πείσεις τον κόσμο γιατί αλλιώς όσα εγκλήματα να κάνει ο συριζα εκλογές δεν πρόκειται να χάσει από φθηνές κορώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσίπρας ξέρουμε αν υπάρχει γιατί το ζούμε στο πετσί μας. Τώρα απάντησε εσύ στην ερώτηση:
    Κατόπιν των ανωτέρω
    Όλη η Φκώρινα διερωτάται
    «Υπάρχει Βουλευτής»;
    «Υπάρχει διάθεση για δουλειά»;
    «Υπάρχει έστω και η ελάχιστη προσπάθεια για να δώσεις λύση σε κάτι που απασχολεί το Νομό Φλώρινας»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνω μία πρόβλεψη, στις επόμενες εκλογές η ΝΔ δεν θα έχει έδρα στη Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα φίλε/η, αφού ξέρεις! Οι πατριώτες της πόλης μας για το καλό του τόπου θα ψηφίσουν Ν.Δ. Τόσο μας κόφτει, για εκεί είμαστε..

      Διαγραφή
  4. Όσο και να προσπαθείτε να μειώσετε τον Αντωνιάδη με σχόλια καφενείου που τα λέτε στις βρωμοσυνάξεις σας , δεν πρόκειται να τον βλαψετε. Ο λαός ξέρει και κρινει. και εκρινε ο Αντωνιαδης να τον εκπροσωπει για τα επομενα χρονια. Εσεις οι 3-4 μονιμοι σχολιαστες θρηνειστε για τα προνομια που χασατε η που δεν μπορεσατε ποτε να αποκτησετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προνόμια βόλεμα είναι λέξεις που χαρακτήριζουν κάποιους που στην ουσία έχουν βολευτεί για άλλη μια φορά. Κόντος ψαλμός αλληλούια..........

      Διαγραφή
  5. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1950. ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.
    Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νάτο πάλι το γραφείο του Αντωνιάδη 11.57 να τον στηρίξει αλλά τελικά τα κάνει ακόμα πιο θάλασσα γιατί ομολογεί ότι απολαμβάνει προνόμια που κάποιοι άλλοι έχασαν ή δε μπόρεσαν να αποκτήσουν.
    Χαρείτε λοιπόν τα προνόμια σας παιδιά, που καταφέρατε και τα πήρατε από τους προηγούμενους και μη φοβάστε κανείς δε θα σας τα πάρει.Σε σας θα μείνουν.
    Πέστε όμως και στην κοινωνία γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι συγκρούσεις 5-6 ανθρώπων των πολιτικών γραφείων για τα προνόμια;
    Δεν ντρέπεστε να βγαίνετε δημόσια να λέτε τέτοια πράγματα όταν ο λαός βαρυγκομά;
    Κρίμα κύριε Αντωνιάδη γιατί βγήκατε με τη σημαία του καινούργιου ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε τίποτα περισσότερο απ΄ ότι ο Γκόρτσος της ελληνικής ταινίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το διαβάσαμε κι αυτό από ένα γλυφτράκι του Αντωνιάδη στις 11:57.
    Πανηγυρίζει ο ανόητος επειδή φύγαν τα προνόμια από τον προγούμενο και πήγαν στον Αντωνιάδη και εμείς είχαμε μεγάλο ζόρι για το που θα παν τα προνόμια.
    Δεν ντρέπεστε μωρέ αλλά θα μου πεις ο βλάκας καταλαβαίνει τι του γίνεται για να μπορεί να ντρέπεται;
    Συγχαρητήρια Αντωνιάδη για τους συνεργάτες σου. Να τους χαίρεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολιτικό γραφείο της πλάκας και των βολεμένων. Κληρονομική διαδοχή δεν υπάρχει μόνο στις Βασιλείες , υπάρχει και στα πολιτικά γραφεία . Για να μην χάνονται τα προνόμια. Τελικά ο Αντωνιάδης είναι βουλευτής παλιάς κοπής και έχει ημερομηνία λήξης. Δυστυχώς μας απογοήτευσε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι μας απογοήτευσε. Όσο για την κληρονομηκότητα στα πολιτικά γραφεία έμαθα αυτό που δεν λες καθαρά. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ . Να φαντασθεί κανείς ,αυτός ο άνθρωπος ευαγγελίζοταν το καινούργιο. Παλαιοκομματικός του κερατά είναι. ΚΡΙΜΑ......................

      Διαγραφή
    2. Η κληρονομική διαδοχή μήπως έχει σχέση και με το γραφείο του Κορτσάρη;; Γιαννάκη δεν μας τα λες καλά΄. Νόμιμο σίγουρα είναι, ηθικό είναι;;;;

      Διαγραφή
  9. Διάβασα το κείμενο και δεν πίστευα στα μάτια μου. Είναι δυνατό να έχει καταθέσει τέτοια ερώτηση που στερείται σοβαρότητας;;; Περιμένει απάντηση;; Ο άνθρωπος υποτιμά την νοημοσύνη μας . Πολλοί, πιστέψαμε ότι θα φέρει κάτι διαφορετικό αλλά δυστυχώς μας απογοήτευσε . Ο άνθρωπος νομίζει ότι πολιτεύεται στην δεκαετία του 50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδια γιατι αυτη η πρεμούρα συνεχεια με τον Αντωνιαδη; Μολις ανεβάσει μια ερώτηση πέφτουν τα κοράκια να τον φάνε. Αφού εχω την εντύπωση οτι ειναι κυβερνητικός βουλευτής και όχι βουλευτής αντιπολίτευσης. Γιατι ρε σχολιαστές δεν ορμάτε σε όσους άσκησαν εξουσία και τα βάζετε μόνιμα με τον Αντωνιαδη; Μάλλον υπάρχει η απάντηση . Πετροβολάνε το δέντρο που κανει καρπούς και όχι τα λαίμαργα και παράσιτα που βγαίνουν απο δίπλα. Όσο και να χτυπιέστε ρε παιδια ο λαός αυτόν ψηφισε και μάλιστα με σεβαστή διαφορα απο τους άλλους. Ποτε θα μάθετε να σέβεστε τη λαϊκή βούληση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε ΒΟΛΕΜΕΝΕ σε ενοχλεί η κριτική;; Αν θες πες και συ την άποψη σου. Σταμάτα να επικαλείσαι τον λαό ,γιατί ο λαός είμαστε εμείς. Στην τελική ας όψεται ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ . Τα ψέματα τελείωσαν, ο επόμενος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ είναι ο ΒΟΚΟΠΟΥΛΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Δε πειραζει σας ποναει.Αλλα ο λαος ψηφισε Αντωνιαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φτανει κυριε μερεντα δε βαρεθηκες να σχολιαζεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΨΗΦΙΣΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΕ ΛΊΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΆ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΆΡΗ ΤΟΥ 2015. ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΞΑΝΆ ΔΥΝΑΤΉ Η ΤΟΠΙΚΉ ΝΔ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΌΝΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ. ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΜΟΥΦΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε αυτος ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ειναι στο επαγγελμα ΔΑΣΚΑΛΟΣ, δεν μου λες εχει ποτε πατησει σε σχολειο να διδαξει????? Απο οτι ξερω αλλα συζητιεται απο παρα πολλους συνανθρωπους μας ΠΟΤΕ,τωρα τι περιμενεις.
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
      Δυστυχως ολοι μα ολοι ξερουμε,δεν ειμαστε ΒΛΑΚΕΣ αλλα κανουμε πως δεν καταλαβαινουμε.
      Δεν προκειται να αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ γιατι εμεις δεν το θελουμε,νομιζουμε οτι ετσι θα λυθουν τα προβληματα απο αλλους.
      Αγροτικη περιοχη ο ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και βλεπεις εγκαταλειψη της γεωργοκτηνοτροφιας και βεβαια χωρις την αποκλειστικη ευθυνη στους αγροτες γιατι τους ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΟΣΟΣΤΟΣΕΙΣ (Αραγε ποιοι ηταν αυτοι???? και τωρα ρωτανε για την καταντια του τοπου)και ασυμφορες πολλες καλιεργειες.
      Το καλιτερο που ηταν να κανουν ΟΛΟΙ οι βουλευτες να προτυνουν ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ για την περιοχη μας,να βγουν και αυτοι οι ΓΕΩΠΟΝΟΙ απο τα γραφεια τους και αντι να κανουν τους γραφιαδες να προτυνουν καλιεργιες καταλληλες για την περιοχη , να εκπονησουν προγραμματα και που θα διοχετευτουν τα προιοντα, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και βεβαια και οι κτηνιατροι δεν ειναι αμετοχοι ευθυνων.
      Που ειναι τα μηλα περιοχης ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ,οι πατατες του καμπου ΜΕΛΙΤΗΣ κλπ κλπ.
      ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ και επιλογες που καταστρεφουν τα παντα ΟΡΥΧΕΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΠΟΧΥΡΕΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ.
      Τα νεκροταφεια γεμισαν νεους νεκρους και κλαιμε για τα χαμενα ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.
      Εργασιες αποδοτικες ( ποιοες κυριε επιστημονες?????) για να αναπτυχθει η περιοχη??????
      ΤΙ ΠΡΟΤΥΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΑΣ καθως και του ετερου ΒΟΥΛΕΥΤΗ???
      Τα αλλα για κατηγοριες ψηφοθηριακες λες και δεν εισασταν ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και δεν εχετε το μεγαλυτερο μερος ευθυνης της καταντιας,εσεις δεν ψηφιζατε την ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ εκτος αν ειμαστε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
      ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΥΝΕΤΕ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,χωρις να θεωρω ανευθυνους και τους κατοικους.
      Υπαρχουν καλιεργειες ,αρκει να τις ψαξουμε αφου οι αρμοδιοι επιστημονες ειναι ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ στα γραφεια.
      Κυριε ΔΗΜΑΡΧΕ κρατηστε τους μεσα στα γραφεια για να μην βγουν εξω για αυτο που ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ και πληρωνονται.

      Διαγραφή
  15. Γιαννη ψάξε ποια είναι η αράχνη διπλα σου και θα καταλαβεις. Στην πιάτσα ξέρουν ρώτα και θα μαθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φλωρινιωτης εκ Θεσσαλονίκης εδώ (για να μην ξεκινήσετε τις θεωρίες συνωμοσίας). Ένα πράγμα θέλω να ρωτησω όλους εσάς τον προηγούμενο βουλευτή τον βριζατε νυχθημερόν δεν έχει δουλέψει ποτέ είναι άφαντος κτλ κτλ αλλά τον κρατησατε για χρόνια, τον τωρινό σας βουλευτή τον βριζατε νυχθημερόν δεν έχει δουλέψει ποτέ είναι άφαντος κτλ κτλ. Μήπως τελικά το πρόβλημα το έχετε εσείς και δεν ξέρετε τι θέλετε; Μηπως σας αρεσει να βριζετε ανωνυμα αυτους που στηριζετε (θελει να το ψαξετε με καποιον ειδικο αυτο);Μήπως το έχετε ως χόμπυ να καθεστε να σχολιαζετε αρνητικά ως πανελιστες;; Χαχαχαχα είστε αστειοι μωρε, βγαζετε γέλιο γιατί πολιτική κρίση δε βγαζετε. Αναμενω τους επόμενους σχολιασμούς σας σε επόμενες αναρτήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αργα το κατάλαβες ότι έτσι σκέφτοντε οι νεοδημοκράτες στην Φλώρινα. Αλήθεια ο φιλαράκος συντοπίτης μας ο Μπουράτης πότε θα ξανακάνει σόου με τους γκέι στην σαλονίκη ;;; Σαν καλός αντιπρόσωπος του λόμπι των θεσσαλονικοφλωρινιωτων΄θα έχεις καλή πληροφόριση! Κάτσε σαλόνικα και άσε μας στην ησυχία μας Αρκετά φάγαμε στην μάπα ..ουρανοκατέβατους που έρχοντε στα μέρη μας για τουρισμό μόνο το θέρος η και καθόλΟΥ....

      Διαγραφή
  17. Φλωρινιώτη εκ Θεσ\νίκης που ήσουνα κρυμμένος τόσο καιρό. Με μεγάλη αγωνία περιμένω το επόμενο σχόλιο σου. Τα μεγάλα και σπουδαία μυαλά φεύγουν έξω. Εσύ πρέπει να είσαι πολύ σπουδαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τα Κανάρια νησιά πότε θα κάνεις ερώτηση στη βουλή. Με την Φλώρινα θα ασχολούμαστε τώρα;;; Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να κάνουμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδιά νόμιζα ότι κυβερνητικός βουλευτής είναι ο ΣΕΛΤΣΑΣ και όχι ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ. Με τα σχόλια όμως που διαβάζω φαίνεται ότι έκανα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θέση του βουλευτή της αντιπολίτευσης είναι πολύ σημαντική και αυτός είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ. Αντι να είναι ασπίδα προστασίας από τις ασυδοσίες της κυβέρνησης ΚΡΥΒΕΤΑΙ και προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με ανούσια πράγματα.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.