Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κοντά στους αγρότες το Εργατικό Κέντρο και η ΑΔΕΔΥ

Το μπλόκο των αγροτών στο τελωνείο της Νίκης επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΚΦ Σιάκος Κωνσταντίνος, ο Γεν. Γραμματέας του ΕΚΦ Δουίτσης Βασίλειος καθώς και οι εκπρόσωποι της Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας Μαρία Νεοκαζιώτου και Μίσκας Ιωάννης, οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξη τους στον δίκαιο αγώνα των αγροτών.
Επιπλέον διαπίστωσαν από κοινού τα προβλήματα που δημιουργούνται και δήλωσαν ότι η εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στο προσχέδιο νόμου της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό συνιστά παντελώς αρνητική εξέλιξη για το σύνολο των εργαζομένων, μισθωτών, ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών-κτηνοτρόφων.
Επίσης αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους το επόμενο διάστημα ενώ παράλληλα θα συμμετέχουν και θα ενισχύσουν το Συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου 1016 και ώρα 11:00 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας κατά του ασφαλιστικού σχεδίου της κυβέρνησης.

8 σχόλια:

  1. έλεος!!! Σιάκος και Μίσκας? Οι άνθρωποι του βαθέως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αντίστοιχα θα εκφράσουν εργαζόμενους μεθαύριο; ΤΟ Εργατικό Κέντρο Φλώρινας είναι υπαρκτό; Το σωματείο του κ Σιάκου το έχει ακούσει κανείς ή είναι μόνο σφραγίδα; ΑΙΣΧΟΣ. Ποιος είναι ο μισθός του κ Μίσκα από τον δήμο ως συμπαραστάτης???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο συλλαλητήριο θα είναι για μια ακόμη φορά οι γραφειοκράτες. Κρίμα για τον κόσμο που θα παρασύρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:04 μπορείς να πας στο ΠΑΜΕ αν δεν σου κάνουμε

      Διαγραφή
  3. "Οι ευγενέστατοι προς τη βουλευτή και τον αντιπεριφερειάρχη αγροτοπατέρες, αφού επέδωσαν το ψήφισμα τους, συνέχισαν τον "αγώνα", κλείνοντας, εκ περιτροπής, δρόμους από όπου πρέπει να περάσουν οι συνάνθρωποι τους. Από κανενός το μυαλό δεν πέρασε η ιδέα να καταλάβουν και να αποκλείσουν την αντιπεριφέρεια ή τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος ή να πράξουν κάτι παραπλήσιο, που να δείχνει ότι η μάχη τους είναι αντικυβερνητική(για "αντικαθεστωτική" ούτε λόγος).

    Ζούμε το Θέατρο του Παραλόγου. Οι αγωνιστολάγνοι καλούν τον κόσμο, με αφισάκια, να στηρίξει τα μπλόκα. Ποια μπλόκα; Μπλόκο στην κυβέρνηση και στους λοιπούς κομματικούς υπαλλήλους της κατοχής, πότε θα κάνουμε;"

    http://www.ithacanet.gr/article/%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν παλαιότερα γινόταν πάλι κινητοποιήσεις επι κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οιφερόμενοι συμπαραστάτες μήπως θυμούνται τι θέση έπαιρναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 9:57 μπες στη Διαύγεια του Δήμου Φλώρινας να δεις το μισθό του Μίσκα! Γράφει μηδέν(0)!Πληρώνεται μόνο από τη δουλειά του!Όμως φίλε μου η λάσπη αφού την πετάξεις, δε μαζεύεται εύκολα, εκτός αν με γενναιότητα ζητήσεις συγνώμη!!! Ένας περισσότερο ψαγμένος ανώνυμος. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην δουλειά του πηγαίνει τουλάχιστον; Γιατί στο κατάστημα πρώην δήμου Περάσματος η πόρτα είναι ΠΑΝΤΑ κλειδωμένη

      Διαγραφή
  6. ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΝΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.