Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου για τη χθεσινή απεργία

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλα τα μέλη του Συλλόγου μας για την καθολική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για συμμετοχή στην χθεσινή απεργία με αφορμή την πρόταση για το ασφαλιστικό.

Η πρωτοφανής σε όγκο για τα δεδομένα του Αμυνταίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Κόμβο Αντιγόνου, με την συμμετοχή και των μελών του Συλλόγου μας, δείχνει ότι και ο κλάδος μας έχει φτάσει στο «μή περαιτέρω» και ότι όταν υπάρχει συνεννόηση και αλληλοστήριξη μεταξύ των επαγγελματικών των επιστημονικών και των κοινωνικών ομάδων τότε «γίνονται θαύματα».

Ευελπιστούμε ότι οι ιθύνοντες θα αφουγκραστούν τη φωνή και την αγωνία των μικρομεσαίων της αγοράς, όπως εκφράστηκε σήμερα στην πόλη μας και σε όλη την επικράτεια, και θα πράξουν τα δέοντα.

Θα συνεχίσουμε σαν κλάδος να καταθέτουμε τις εποικοδομητικές μας προτάσεις και ταυτόχρονα θα συνεχίσουμε να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ένα ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο, δίκαιο και ανταποδοτικό που δεν θα εξοντώνει την ελληνική οικονομία, την μικρομεσαία επιχείρηση, τον αυτοαπασχολούμενο, την ελληνική κοινωνία, ένα ασφαλιστικό σύστημα που πρέπει να στηρίζεται σε μια οικονομία που ανθεί και αναπτύσσεται.

Σε μια ευνομούμενη κοινωνία η ευημερία των ανθρώπων πρέπει να είναι πέρα και πάνω από την ευημερία των αριθμών

«Στον δειλό και διστακτικό καθετί είναι αδύνατο, γιατί έτσι του φαίνεται»

Με τιμή
το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.