Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Στα μπλόκα από σήμερα οι αγρότες της περιοχής του Αμυνταίου (video)

Ραντεβού στην παλιά εθνική οδό Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Αντιγόνου, έδωσαν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής Αμυνταίου, μετά την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Διοικητικών Συμβουλίων των Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Ομάδων Παραγωγών της Περιοχής Αμυνταίου, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Γενάρη στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
Στη συνέλευση, στην οποία συμμετείχαν μαζικά οι αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής, αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη των κινητοποιήσεων και στην περιοχή Αμυνταίου, να γίνει σήμερα Σάββατο 23 Γενάρη και ώρα 11:00 από τον κόμβο του Αντιγόνου, όπου θα συγκεντρωθούν και θα παρατάξουν τα αγροτικά τους μηχανήματα, συμμετέχοντας έτσι στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις όλων των κλάδων για τα ληστρικά μέτρα της κυβέρνησης που αφορά το φορολογικό και ασφαλιστικό.
Την συμπαράσταση στους ξεσηκωμένους αγρότες, δήλωσαν, ο Εμπορικός κόσμος της πόλης, που σύμφωνα με τον Πρόεδρο του εμπορικού Συλλόγου, Βασίλη Μπούτση, θα συμμετέχουν ενεργά στο πλευρό των αγροτών, καθώς και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, όπως δήλωσε το μέλος του, Μάκης Θεοδωρίδης.



Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Την ανοιξη θα κανετε κανενα μπλοκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ έξυπνο και την άνοιξη και το καλοκαίρι αν χρειαστεί. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχουμε. Εσύ κοίτα να μην δαγκάσεις την γλώσσα σου και δηλητηριασθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aksiotimi agrotes giati toses sikofanties epi tis torinis kivernisis ksexasate tis proigoumenes olles oi kivernisis to idio (SK@@@TO EINAI MAS KIVERNAI I europi parteto xampari kai oxi to elliniko kratos---auti einai i epilogi mas ---thelome epidotisis --e lipon oi epidotisis exoune kai sinepies anonimos tou exoterikou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.