Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Κυκλοφόρησε το 12ο τεύχος του #Together

«Μοιάζουμε με ταξιδιάρικα πουλιά, με περβόλια, με λιβάδια, με ανθισμένους μπαξέδες. Θέλουμε νερό, ήλιο και καθαρό αέρα για να θεριέψουμε».
Μέσα σ’ αυτές τις απλές σκέψεις μετουσιώνεται μια προσπάθεια που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014, με πρωτεργάτη τον αείμνηστο Θωμά Δημητριάδη και συνοδοιπόρους άξιους συναδέλφους του. Την παρακαταθήκη όλως αυτών την αναλάβαμε από τον Απρίλιο του 2015 όλοι εμείς και με νέες ιδέες συνεχίζουμε σε όλα τα «περβόλια και τα λιβάδια και τους ανθισμένους μπαξέδες» της Δυτικής Μακεδονίας, ως «ταξιδιάρικα πουλιά».
Η δική σας αγάπη και η αγκαλιά με την οποία μας υποδεχτήκατε και συνεχίζεται να μας αποδέχεστε μοιάζει σαν το «νερό, τον ήλιο και τον καθαρό αέρα για να θεριέψουμε».
Στο 12ο επετειακό τεύχος του #Together. η… συνταγή παραμένει η ίδια: Απόψεις, λογοτεχνία, επιστήμη, φορείς, επιχειρήσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα, τέχνη, σύλλογοι, δράσεις, οικολογία, εθελοντισμός, μουσική, πρόσωπα, ιστορία, προτάσεις, συνέδρια, δημόσιο, τόποι, φωτογραφία, παιδί ,βιβλία, γεύσεις, σινεμά, design, links, συνδυάζονται ώστε το ξεφύλλισμα του να είναι ευχάριστο και κυρίως να δίνει σε όλους εσάς μια εικόνα των όσων συμβαίνουν σ’ αυτή την ακριτική γωνιά της Ελλάδος.
Καλή σας ανάγνωση και μην ξεχνάτε σας θέλουμε μαζί μας για να «θεριέψουμε». Το έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.